Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rok po smrti Bartošovej: Konečne splnili jej posledné prianie!

Iveta Bartošová pred samovraždou napísala list, kde uviedla svoje posledné prianie. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová pred samovraždou napísala list, kde uviedla svoje posledné prianie.

PRAHA - Môže odpočívať v pokoji! Iveta Bartošová (†48) pred rokom spáchala samovraždu, pred ktorou napísala dva listy na rozlúčku. Jeden adresovala manželovi a druhý synovi Arturovi (18). Speváčka dala vo svojich posledných riadkoch jasne najavo, aké je jej posledné prianie. A nakoniec sa našťastie aj splnilo.

O pár dní uplynie presne rok od chvíle, čo Iveta Bartošová spáchala samovraždu pod kolesami vlaku. Tento čin si premyslela a stihla napísať aj listy na rozlúčku pre svojich blízkych – manžela Josefa Rychtářa a syna Artura Štaidla. 

Speváčka v nich dala jasne najavo, ako sa má naložiť s jej vilou. Dom nemal pripadnúť jej zákonitému partnerovi, ale potomkovi. „Dom je tvoj a peniaze, ktoré mi zostali, tiež,” napísala Arturovi. 

Po roku od blondínkinej smrti je jasné, že jej želanie sa splnilo. Nedávno bol totiž do katastra zanesený záznam, že majiteľom nehnuteľnosti je teraz Ivetin syn. „Ani na chvíľu som neuvažoval, že by malo byť niečo inak,” povedal pre Blesk Rychtář, ktorý si ale po smrti manželky do domu nasťahoval aj svojich kumpánov a Artura tam pustiť nechcel. Dokonca sa vtedy jeho otcovi vyhrážal, že dedičstva sa nevzdá. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu