Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúca spoveď Štaidla 2 roky po smrti Bartošovej: Toto ju dohnalo k alkoholu!

Iveta Bartošová žila s Ladislavom Štaidlom dlhých 13 rokov. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová žila s Ladislavom Štaidlom dlhých 13 rokov.

PRAHA - Takto to celé bolo! Celé Česko a Slovensko v roku 2014 šokovala náhla smrť legendárnej speváčky Ivety Bartošovej (†48). Dva roky od tragédie sa rozhodol otvorene prehovoriť jej expartner, hudobný skladateľ Ladislav Štaidl (71), s ktorým blondínka prežila dlhých 13 rokov. Kde začali všetky jej problémy a čo ju dohnalo k alkoholu? To všetko prezradil v šokujúcej spovedi, v ktorej si servítku pred ústa rozhodne nekládol.

Pred dvomi rokmi šokovala celé Česko a Slovensko správa o náhlej smrti legendárnej speváčky Ivety Bartošovej. Tá sa rozhodla svoj život dobrovoľne ukončiť pod kolesami vlaku. 


Obrovský šok z Čiech: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!


Teraz sa rozhodol po dlhých rokoch mlčania prehovoriť otec jej syna Artura, hudobný skladateľ Ladislav Štaidl. Relácia Hvězdy vinylu, ktorú vysiela Český rozhlas, pred pár dňami priniesla jeho otvorenú spoveď, v ktorej sa bez servítky vyjadril k svojej bývalej láske.

Priznal, že vinu za to, ako Iveta dopadla, pripisuje sám sebe. Ešte pred tým, ako sa rozišli, ju totiž neoboznámil s tým, ako to chodí v reálnom živote. „Ona nevedela, čo je inkaso, čo sú poistky, čo sú šeky, koľko stojí život, čo a kde sa musí vybaviť, to som všetko manažoval za ňu. V momente, keď odišla, tak samozrejme narazila na tvrdú realitu a to využilo mnoho takých tých parazitov, ktorí rýchlo pochopili, že tam by sa dalo niečo ušklbnúť,“ povedal otvorene Štaidl.

A to bol vraj začiatok jej závislosti od alkoholu. „Veľmi rýchlo po tom, čo odišla, začala mať existenčné starosti. Dovtedy, kým bola so mnou, sa v živote nedotkla alkoholu, pretože jej nebohý otec bol sedemkrát liečený alkoholik. Ona mala ťažkú averziu k alkoholu,“ prekvapuje svojimi slovami skladateľ. „Potom, keď jej začali tie problémy s financiami a mužmi, tak vieš, to je strašne jednoduchý únik z reality, ten poldecák,“ zhodnotil známy Čech. 

Iveta vraj bola mimoriadne inteligentný človek, no bohužiaľ jej chýbal „talent pre život“. Dôsledkom toho bolo aj množstvo mužov, ktorí sa po jej boku vystriedali. Nedokázala si nájsť pravú lásku. „Než som toho Artura získal do starostlivosti, tak sa tam vystriedalo desať chlapov. To je dôkaz toho, že mala smolu alebo si nevedela vybrať,“ povedal Štaidl.

Iveta Bartošová a Ladislav Štaidl sa do seba zamilovali v roku 1986. Hudobník bol v tom čase ženatý a mal 3 deti. Preto, keď speváčka otehotnela, išla na potrat - skladateľ totiž už ďalších potomkov nechcel. Mal jej dokonca rátať plodné a neplodné dni, aby sa vyhli neželanému tehotenstvu. Napriek tomu sa však blondínke podarilo „systém“ oklamať a v roku 1996 sa jej narodil syn Artur. 

Viac o téme: Iveta BartošováLadislav Štaidl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu