Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Dara Rolins: Sypú sa jej milióny

Dara už môže spievanie zavesiť na klinec Zobraziť galériu (22)
Dara už môže spievanie zavesiť na klinec (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA - Dara Rolins (34) môže spievanie pokojne zavesiť na klinec. Reklama jej totiž vynesie viac, než náročné koncertné turné či vystúpenia na rôznych akciách.

Podľa zistení Nového Času len za predaj svojej tváre pre známu kozmetickú značku zinkasovala vyše 1,5 milióna korún!

Ponocovaniu a nekonečným koncertným šnúram môže dať Dara Rolins zbohom. Viac si totiž zarobí v reklame. Speváčka svoju tvár už viackrát prepožičala na podporu predaja rôznych výrobkov. Propagovala pivo, parfumy či športové oblečenie. „Na honoráre za reklamu sa naozaj sťažovať nemusí. Veď sumy, ktoré si ona môže vypýtať, sú často aj sedemmiestne,“ podotkol zdroj Nového Času, ktorý sa pohybuje v reklamnej brandži.

Nedávno sa Dara zviditeľnila na reklamnej akcii známej športovej značky, kde predviedla aj svoju zväčšenú peru. Dala si do nej vstreknúť kyselinu hyalurónovú. Speváčka urobila dobrý biznis a svoju účasť na podujatí vymenila za športové oblečenie a za sponzoring vlastného turné. Minimálne dva milióny však zinkasovala za reklamu na nový parfum obľúbenej dámskej kozmetiky.

Dara teraz už nemusí s tehotenstvom otáľať a svojmu priateľovi Matějovi Homolovi (32) z českej pankrokovej kapely Vohnout môže poviť vytúžené dieťa. Navyše známe tváre so zaobľujúcim sa bruškom sú pre reklamný biznis stále väčším lákadlom!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu