Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Svobodov zubár vyhlasuje: Vendula ho ponižovala!

Hitmaker Karel Svoboda († 68). Jeho samovražda stále vyvoláva množstvo otázok a obvinení. Zobraziť galériu (8)
Hitmaker Karel Svoboda († 68). Jeho samovražda stále vyvoláva množstvo otázok a obvinení.

PRAHA – Už je to jasné! Za všetko môže manželka Karla Svobodu! Za všetkých tých dvanásť „stratených“ rokov manželstva! Svoboda († 68) chcel rozvod...

Vendula ho ponižovala, urážala, nehodila sa k nemu... Trápil sa kvôli nej a ona mu chcela dať zbohom... Tak hodnotí vzťah manželov Svobodovcov zubár Michal Bufka necelé dva týždne po samovražde geniálneho českého skladateľa. Má to byť výpoveď priameho svedka, alebo ide zasa o ďalšie špinavé ohováranie?

„Preboha, keby to bolo so mnou také hrozné, prečo by so mnou Karel žil dvanásť rokov? Prečo by chcel, aby som mu porodila ďalšie dieťa?“ nestačí sa čudovať Vendula tvrdeniam, ktoré Svobodov život s ňou zredukovali iba na utrpenie.

„Nikto by sa nič nedozvedel, keby z neho Vendula neurobila blázna,“ obhajuje na internetovej stránke iDnes svoje šokujúce vystúpenie z anonymity zubár Bufka. „Bol prepracovaný, ale ja som presvedčený, že sa trápil hlavne kvôli svojej žene. Myslím, že od neho chcela aj s malým Jakubom odísť,“ tvrdí na základe svojich stretnutí so Svobodom. Skladateľ mu mal dokonca povedať, že by sa rozviedol, keby bol o dvanásť rokov mladší. Ale bál sa, že zostane sám. „Mal som sa vtedy rozviesť,“ posťažoval sa vraj vlani Svoboda a mal podľa Bufku na mysli obdobie po smrti dcérky Klárky († 4).

Vendula sa však s Bufkom do vojny nechce pustiť, ani ho nechce žalovať. „Som vdova a držím smútok za manželom. Nebudem sa takými rečami vôbec zaoberať,“ povedala včera pre denník. Bývalá sestrička z ordinácie doktora Bufku má iný názor: „Je to k pánovi Svobodovi v tomto čase veľká neúcta. Vendula sa u nás v ordinácii často pretriasala. Myslím, že jej závideli. Úplne všetko.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu