Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Vytancujte si sen s Novým Časom

BRATISLAVA - Ak chcete milovanej osobe splniť jej najväčšie želanie, dnes máte poslednú šancu!

Jeden z našich čitateľov získa vstupenku do finále veľkolepého markizáckeho projektu Bailando. Dostane sa rovno do finálovej desiatky a vyhne sa tak náročným kastingom. A v šou bude môcť tancom zabojovať o naplnenie túžby blízkeho človeka. Ako na to?

Splniť sen blízkemu človeku môžete aj vy. Stačí, ak nám najneskôr v priebehu dneška pošlete životný príbeh blízkej osoby, ktorej chcete urobiť radosť. Tiež nám opíšte seba, svoju motiváciu a pribaľte aj fotografie. Nezabudnite vysvetliť, čo vás s človekom, ktorému chcete splniť želanie, spája.

Avšak pozor! Ak s nami chcete premeniť svoje sny na skutočnosť, musíte mať viac ako 15 rokov a byť občanmi Slovenskej republiky. Najzaujímavejšie osudy postupne predstavíme čitateľom Nového Času. Tí v esemeskovom hlasovaní rozhodnú, ktorý pisateľ dostane šancu zabojovať o svoj sen v tanečnej súťaži Bailando.

Píšte! Dnes končíme!

Svoje príbehy zasielajte už len dnes mailom na: bailando@novycas.sk alebo na adresu Redakcia Nový Čas, Prievozská 14, 821 09 Bratislava a obálku označte heslom Bailando.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu