Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tom Cruise sa pokúšal obrátiť Beckhamovcov na svoju vieru

Cruisova manželka Katie Holmes a Victoria sú výborné priateľky. Beckhamovci však v ich šľapajach nepôjdu.
Cruisova manželka Katie Holmes a Victoria sú výborné priateľky. Beckhamovci však v ich šľapajach nepôjdu.

LOS AGELES - Pokúšal sa ich zlanáriť, plány mu však prekrížila žena. Hollywoodsky herec Tom Cruise sa podľa britského denníka The Sun pokúsil nahovoriť manželov Beckhamovcov, ktorí sa sťahujú do USA, aby vstúpili do scientologickej cirkvi.

Bývalá spajska Victoria, manželka Davida Beckhama, mu však odkázala, že z ich peňazí neuvidí kontroverzná cirkev ani cent. Cruise (44), najprominentnejší nasledovník kultu L. R. Hubbarda, ktorému „podľahlo“ už nemálo slávnych celebrít zo sveta šoubiznisu, sa nádejal, že do ich radov privedie aj Beckhamovco. Victoria (32) to však vylúčila. Údajne preto, že príslušníci cirkvi musia pravidelne prevádzať veľké sumy na účty scientológov. Minulý týždeň sa jej manžel David priznal, že počas rozhodovania, či odísť za veľkú mláku, často dlhé hodiny telefonoval s hercom, ktorý ho nakoniec presvedčil o výhodách života v slnečnej Kalifornii.

Beckhamovci a Cruisovci sú už dávnejšie priateľmi. Nedávno sa tiež ukázali na spoločnej večeri v luxusnej reštaurácii. „Tom sa s Davidom bavili o scientológii celé hodiny. David má pocit, že by mu cirkev mohla pomôcť prekonať smútok z jeho odchodu zo svetovej futbalovej špičky. Victoria si to však nemyslí - nevidí dôvod, aby vstupovali do akejsi spoločnosti, do ktorej treba pravidelne vkladať peniaze,“ dodal zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu