Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Bača bude moderátorom!

Juraj Bača Zobraziť galériu (9)
Juraj Bača

BRATISLAVA - Najprv športovec, potom tanečník, politik a onedlho už aj moderátor!

Podľa zistení Nového Času by sa bronzový olympionik Juraj Bača (29) už čoskoro mal objaviť na televíznej obrazovke ako tvár večerného športového spravodajstva! Veľký sen veľkého muža túžiaceho po moderátorskom kresle naplní Markíza, ktorá mu ponúkla miesto v Televíznych novinách. A on neodmietol.

Komárňan Juraj Bača to vzal pekne šupom! Keď už sa zmieril s nálepkou tancujúceho hrudného koša z markizáckej šou Let´s Dance, začal si brúsiť zuby na kreslo poslanca miestneho parlamentu. V oboch „bitkách“ uspel, veď v tanečnej relácii si vybojoval striebornú priečku a v regionálnom parlamente poslanecký flek.

No týmito čiastkovými víťazstvami sa mladý muž nenechal opiť. Nový Čas totiž zistil, že pred niekoľkými dňami rokoval so zástupcami Markízy, ktorí mu poriadne pomastili brucho. Dostal od nich ponuku, aká sa neodmieta - moderátorský post v športovom spravodajstve, dokonca v najsledovanejšej relácii - v Televíznych novinách! Bača by sa v Záhorskej Bystrici mal objaviť až na budúci týždeň, vraj má zdravotné problémy a pracovné povinnosti.

Lukratívnu ponuku z Markízy zatiaľ tají: „Keby som ju dostal, zvažoval by som ju, ale zatiaľ o ničom neviem.“ Avšak hovorkyňa televízie Ivana Semjanová predbežné rokovania s kajakárom potvrdila: „Rozprávali sme sa s ním o poste moderátora športu. No Juraja ešte čakajú kamerové skúšky a moderátorský tréning, takže je predčasné sa k tejto téme vyjadrovať.“ Juraj o fleku v športovom spravodajstve sníval ešte počas Let´s Dance. Už vtedy si uvedomoval, že predovšetkým sa bude musieť zbaviť maďarského prízvuku. A čím skôr to dokáže, tým skôr sa na obrazovku dostane.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu