Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Unikol záber nahej krásky Martiny z Pláže 33: Pozrite na krivky bohyne!

Martina Jendrušáková nemá problém s nahotou. Zobraziť galériu (6)
Martina Jendrušáková nemá problém s nahotou.

BRATISLAVA – Žiadna hanblivka! Martina Jendrušáková (22) je často označovaná za najatraktívnejšiu súťažiacu markizáckej šou Pláž 33. Okrem peknej tváričky disponuje aj božskými krivkami. Dôkazom je aj záber, ktorý sa nám podarilo získať. Sexi krásku totiž zachytáva úplne nahú.

Finalisti z markizáckej šou Pláž 33 sú neustále pod dohľadom kamier. Televízni diváci ich teda môžu vidieť nielen na rajóne, ale napríklad aj v spálňach či počas hygieny v kúpeľni. Po jej priestoroch sa však súťažiaci pohybujú odetí v spodnej bielizni. Ako sa však môžeme presvedčiť, sexi blondínka Martina Jendrušáková si na tieto kúsky oblečenia vôbec nepotrpí. Pred ostatnými súťažiacimi sa totiž promenáduje tak, ako ju Boh stvoril.

Topkám sa podarilo získať záber, ktorý zachytáva bývalú finalistku súťaže krásy v Evinom rúchu. Martina sa spoločne s Annou Pitnerovou zrejme dávala dokopy po dni plnom namáhavej práce. Ako vidno, rodáčka z Veľkej Lomnice nemá problém s nahotou. Zatiaľ čo si Anna intímne partie kryla bielizňou, Jendrušáková sa po kúpeľni premávala bez ostychu nahá. Pri pohľade na jej krivky je však treba uznať, že ak by ich neustále skrývala pod vrstvami oblečenia, bola by to veľká škoda.

Anna Pitnerová (vľavo) si intímne partie schovávala. Martina Jendrušáková (vpravo) sa po kúpeľni premávala úplne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Anna Pitnerová (vľavo) si intímne partie schovávala. Martina Jendrušáková (vpravo) sa po kúpeľni premávala úplne nahá.

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu