Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Manová: Smrad a špina pre otca!

Katarína Manová Zobraziť galériu (4)
Katarína Manová

BRATISLAVA/PEZINOK - Nepríjemný zápach a špina sa už niekoľko rokov šíria z pezinskej skládky odpadu, ktorú vlastní rodina čerstvej Miss Intercontinental Kataríny Manovej (20)!

Pezinské tehelne, ktorým šéfuje jej otec Ján Man, prevádzkujú smetisko, ktorého sa obyvatelia snažia zbaviť už roky! Kým Penzinčania denne dýchajú smrad zo skládky, rodina Manovcov z mesta pred dotieravým zápachom utiekla do Limbachu.

Víťazka Miss Intercontinental je aj so svojou rodinou v mestečku pod Karpatmi už niekoľko rokov pre skládku odpadu v nemilosti! Smetisko má pod palcom otec plavovlasej krásky Ján Man, no podnikateľ kritiku obyvateľov akoby prehliadal. „Nestretla som sa so sťažnosťami,“ bráni česť rodiny sestra missky Alena. No obyvatelia Pezinka majú na neznesiteľný zápach šíriaci sa zo skládky, špinu a hluk tatroviek s odpadom iný názor: „Nedá sa to vydržať, je to hrozný zápach. A keď zafúka vietor smerom na Pezinok, je zamorené celé mesto,“ nadávajú miestni občania.

Pezinskí aktivisti protestujú proti zväčšeniu skládky a snažia sa o jej likvidáciu. No ani mesto si s biznisom podnikateľa nevie rady. „Mesto nemá dosah na skládku, lebo ju prevádzkuje súkromná firma. Súhlas na prevádzkovanie má do októbra budúceho roku,“ vysvetľuje vedúci oddelenia životného prostredia Ing. Miloš Bubák.

Krásna miss našla pred šíriacim sa zápachom útočisko v Bratislave, kde má v centre mesta byt, kým jej otec nažíva v Limbachu. Dokážu Pezinčania podnikateľa zastaviť?

VIETE O KATARÍNE MANOVEJ NIEČO VIAC? OZVITE SA NÁM!
Manová: Smrad a špina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu