Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Katka Manová: Je z milionárskej rodiny!

Katarína Manová Zobraziť galériu (5)
Katarína Manová

PEZINOK – Nová Miss Intercontinental Katka Manová (20) by si aj bez víťazstva v prestížnej svetovej súťaži krásy nemusela robiť starosti o svoju budúcnosť!

Jej otec Ján Man totiž ovláda Pezinské tehelne a patrí medzi najbohatších mužov široko–ďaleko! Aké bohatstvo ukrýva rodina krásnej Slovenky? Pobijú sa o takú dobrú nevestu nápadníci z Pezinka a okolia?

Katarína Manová je študentkou Ekonomickej univerzity v Bratislave. Takéto vzdelanie sa jej v budúcnosti skvele hodí. Mladú krásku čakajú okrem povinností v modelingu aj starosti s rodinným majetkom – veď jej rodina vlastní milióny! Jej otec Ján Man totiž zastáva funkciu predsedu predstavenstva v Pezinských tehelniach, ktoré patria medzi najprosperujúcejšie podniky v regióne. V sídle firmy so základným imaním takmer 80 miliónov však otca jednej z najkrajších žien sveta v týchto dňoch nenájdete. Išiel so svojou dcérkou na Bahamy, aby jej osobne držal palce. A zrejme to robil dobre, jeho miláčik totiž zvíťazil v konkurencii 54 žien z celého sveta!

Na Slovensku zostala len kráskina sestra Alena Manová (27). Tá sa ešte pred pár rokmi tiež aktívne venovala modelingu. V roku 1999 sa dokonca umiestnila medzi tromi najkrajšími dievčatami v súťaži Miss Universe Slovenskej republiky. Dnes pracuje ako lekárka a v rodinnom sídle v Pezinku vlastní kozmetické štúdio. „Pred rokom som doštudovala medicínu a v kozmetickom salóne sa o Katku starám,“ s úsmevom pripúšťa Alena fakt, že sestra uspela aj vďaka jej zásluhe.

O krásnej Katke hovoria domáci v dobrom. „Býva vo veľkom poschodovom dome, rovnako aj jej otec, staršia sestra a starší brat,“ prezradili domáci. Každý člen rodiny tu má vlastný byt, na prízemí sú lekáreň a kozmetický salón. Naoko rodinnú idylku kazí len fakt, že mama najkrajšej ženy sveta žije odlúčená od rodiny. „Rozviedli sa a žijú oddelene, jej mama má byt v Bratislave a do Pezinka veľmi nechodí,“ pokračujú obyvatelia mestečka na úpätí Malých Karpát.

VIETE O KATARÍNE MANOVEJ NIEČO VIAC? OZVITE SA NÁM!
Katka Manová: Je z
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu