Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Haricha položil postup v SuperStar: Vyplakával sa u Tiny!

Martin Harich sa z postupu netešil, rozplakal sa a utešovala ho Tina. Zobraziť galériu (11)
Martin Harich sa z postupu netešil, rozplakal sa a utešovala ho Tina.

PRAHA - Zmiešané pocity! Tie zrejme vírili v hlave Martina Haricha (15) počas pondelkového večera. Diváci ho totiž poslali zo SuperStar domov, no porota ho zachránila. Podľa všetkého sa to spevákovi nezdalo spravodlivé a dokonca sa preto rozplakal!

Náročný večer! Martin Harich v pondelok zažíval jeden šok za druhým. Ako prvá ho zaskočila informácia, že získal najmenej esemes hlasov. Keď sa krátko nato už zdalo, že túto nepríjemnú správu spracoval a s vypadnutím je zmierený, nastalo ďalšie prekvapenie. Porota sa rozhodla, že bude hlasovať o jeho zotrvaní v SuperStar.

Martin sa na štvoricu odborníkov pozeral dosť neveriaco. Dokonca, keď mal Paľo Habera ako posledný v rukách rozhodnutie, či Harich zostane v šou alebo nie, finalista mu krútením hlavy naznačoval, aby vyriekol zamietavé stanovisko.

Podľa všetkého si totiž mladý spevák myslel, že nemá význam zostávať v súťaži, v ktorej rozhodujú o osude diváci prostredníctvom esemesiek. A tí mu predsa neposlali dostatok SMS. Prečo by tak urobili v ďalšom kole? Habera sa však nakoniec i napriek tomu rozhodol, že spolu s ostatnými porotcami mu pridelí divokú kartu.

A to bol moment, kedy z Harichovej tváre úplne zmizol úsmev. Ako dokazujú naše zábery, mimo kamier sa dokonca rozplakal. Nie však od šťastia. „Nebol tým rozhodnutím nadšený. Tá súťaž je naozaj nápor a on sa už zmieril s vypadnutím. A potom zrazu zistil, že ešte bude musieť bojovať ďalej. Netešil ho ani fakt, že v ďalšom kole budú musieť vypadnúť dvaja súťažiaci,” dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia.

Po šokujúcom rozhodnutí poroty nemal spevák náladu ani na následnú párty. Tú si užívali najmä narodeninové oslávenkyne Alžběta Kolečkářová a Celeste Buckingham. Martin sa čo najrýchlejšie vytratil a odišiel so svojimi rodičmi domov. 

Ako Martin Harich prežíval pondelkové vyraďovanie, si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu