Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyzlečená superstaristka: Gunčíková ukázala postavičku!

Gabriela je naozaj príťažlivé dievča. Zobraziť galériu (10)
Gabriela je naozaj príťažlivé dievča.

ČESTLICE - Sexi hanblivka! Gabriela Gunčíková (17) je jednou z najpríťažlivejších účastníčok tohtoročnej SuperStar. Napriek tomu podľa Paľa Haberu (49) nedokáže svoj sexepíl predať. A že ho má dostatok, dokazujú aj jej fotografie v plavkách!

Takmer bez konkurencie! Zo všetkých zástupkýň nežného pohlavia už zostali v Česko Slovenskej SuperStar len dve dievčatá - svojská Alžběta Kolečkářová a sexi rockerka Gabriela Gunčíková.

Napriek tomu, že blondínka od začiatku patrila do krúžku tých najkrajších súťažiacich, ona akoby si to ani neuvedomovala. Jej peknú tváričku a postavu si však všimol aj porotca Paľo Habera. „Mala by si si viac veriť a predať svoj sexepíl,” povedal jej v treťom finálovom kole.

Zatiaľ sa však zdá, že v tomto smere ešte Gabriela na sebe nepopracovala. Štáb súťaže totiž pre mladých spevákov pripravil relaxačný deň v aquaparku a blondínka mala príležitosť ukázať svoje telo v plavkách.

Ako sme sa však dozvedeli, predvádzať sa nechcela a pózovanie odmietla. No aj z fotografií, ktoré vznikli pri jej šantení vo vodnom areáli, vidno, že ani v súťaži Miss by Gunčíková zrejme neskončila na poslednom mieste... Pozrite sa v našej GALÉRII.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu