Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krkavčia matka? Liz Taylor tajne porodila – a dieťa odstrčila!

Elizabeth Taylor Zobraziť galériu (10)
Elizabeth Taylor

LOS ANGELES – Jej život bol plný drámy! Aj mesiac po smrti hollywoodskej legendy Elizabeth Taylor († 79) vychádzajú na povrch šokujúce detaily z jej minulosti. Podľa najnovších zistení mala americká herečka o jedno dieťa viac. Bolo však nechcené – hneď po pôrode sa ho zbavila!

Mala nemanželské bábätko! Ako prezradil John Cohan, ktorý bol jej psychológom a dôverníkom od 60. rokov minulého storočia, herecká diva ukrývala bolestné tajomstvo. Pýtate sa, ako je možné, že to za života dokázala ututlať? Cohan v rozhovore pre denník New York Post tvrdí, že ho k mlčanlivosti zaviazala Elizabeth. S pravdou údajne musel čakať až do jej smrti!

„Odhalila predo mnou tajomstvo, ktoré ju prenasledovalo roky. Nemanželské dieťa,“ rozhovoril sa v spomínanom interview Cohan, ktorý vzápätí vylíčil všetky podrobnosti. „Štúdio a jej matka dali dievčatko Norah preč.“ Výmenou za peniaze sa pritom Liz postarala svojej dcérke o domov až za oceánom – poslala ju do Írska. A ako sa jej malá Norah za to všetko odvďačila? Náhradnú matku odmietala a s Elizabeth nechcela mať nič spoločné!

Zarážajúce na celej afére je, že herečka ani len netušila, kto je vlastne Norahiným otcom. V tom čase sa totiž stýkala až s troma mužmi naraz. Samotné noviny sa však od Cohanovho príbehu dištancujú – uverejnili ho vraj len pre prípad, že by na ňom bola aspoň štipka pravdy. Dôveryhodnosť Cohanových slov teda podkopali, no ich pravdivosť celkom nevylučujú!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu