Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hanebné tajomstvo Elizabeth Taylor: Narodila sa na swingers párty!

Elizabeth Taylor Zobraziť galériu (5)
Elizabeth Taylor

HARTFORD – A je to vonku! Zdá sa, že búrlivý život Elizabeth Taylor († 79) poznačili už jej prvé okamihy na tomto svete. Jej matka totiž vraj začala rodiť priamo na swingers párty – počas zakázaných erotických hrátok!

Od Kramárov to malo ďaleko! Okolnosti svojho narodenia si nevyberáme, ale to, ako prišla na svet herecká diva Elizabeth Taylor je naozaj poriadne pikantné. Jej rodičia, Sara a Francis, totiž vraj boli veľkými fanúšikmi swingers párty, ktoré sú známe najmä výmenou sexuálnych partnerov. Ani pokročilé tehotenstvo mladej ženy ich neodradilo od ich erotických chúťok, stalo sa však niečo s čím nepočítali. Malá Elizabeth sa na svet vypýtala o niečo skôr, a to v tej nejnevhodnejšej chvíli – práve počas jedného zo sexuálnych dobrodružstiev, ktoré jej rodičia podnikali!

S touto správou pred verejnosť predstúpil spisovateľ Mark Bevan. “Víkendové oslavy v Hartforde boli preslávené a v jednom z domov bývali medzi hosťami príležitostne aj Francis a Sara Taylor z Londýna, ktorí, ako mi bolo jemne povedané, prevádzkovali swingers a boli zainteresovaní vo vtedy nelegálnych praktikách,” prezradil Mark na margo sexuálneho života herečkiných rodičov.

Samotná Elizabeth vraj pravdu vedela. Na otázku, kde sa narodila totiž na začiatku svojej kariéry odpovedala veľmi váhavo. Najskôr tvrdila, že miestom jej narodenia bol Hartford, potom sa však opravila a povedala Londýn. Práve tam ju totiž jej rodičia po urýchlenom návrate z divokej párty dali zaregistrovať. Nuž, niet divu, že tmavovlasú krásku po takomto dramatickom príchode na svet čakal taký búrlivý život!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu