Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tenisové eso Rafael Nadal: Užíva si so Shakirou!

Shakira a Rafael Nadal Zobraziť galériu (7)
Shakira a Rafael Nadal

BARCELONA – Nový párik šoubiznisu? V najnovšom videoklipe sa speváčka Shakira (33) túli k jednému z najlepších tenistov na svete, Rafaelovi Nadalovi (23). Jeho vypracované mužné telo a jej vzrušujúce krivky sa dokonale dopĺňajú - erotické dusno by sa dalo krájať nožom!

Hodia sa k sebe! Sexi divožienka Shakira a úspešný športovec Rafael Nadal poriadne rozvírili hladinu svetového šoubiznisu. Ich spoločné zábery sú totiž plné intimity a budia dojem naozajstnej blízkosti oboch protagonistov. Žeby sa medzi nimi rysovala romanca à la Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová?

Shakira stretla o desať rokov mladšieho Španiela na turnaji v Abú Dhabí. Jeho výkon – alebo výzor – ju tak očaril, že neváhala a ponúkla mu spoluprácu na natáčaní videoklipu k jej najnovšej pesničke Gypsy. Sexi blondíne dokáže odolať len máloktorý muž – a ani olympijský víťaz nepovedal nie!

Fanúšikovia mladej Kolumbijčanky a sexi športovca sa tak v apríli môžu tešiť na videoklip plný erotického napätia. Shakirine prsia zahaľujú len dva pruhy priesvitnej látky a na obdiv vystavila aj svoje ploché bruško. Zdá sa však, že v reálnom živote z nich pár nebude. Obaja majú stálych partnerov a akúkoľvek romantickú zápletku v skutočnom živote vylúčili. Napriek tomu si však dobre rozumejú a trávia spolu čas aj mimo objektívov kamier. Ktovie, ako to nakoniec celé dopadne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu