Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Rodinka Jolie-Pittovcov pokope: Zmestia sa vôbec do výťahu?!

Angelina Jolie a Brad Pitt tvoria so šiestimi ratolesťami naozaj veľkú rodinu. Zobraziť galériu (13)
Angelina Jolie a Brad Pitt tvoria so šiestimi ratolesťami naozaj veľkú rodinu. (Zdroj: isifa)

TOKIO – Pri cestovaní to majú naozaj veselé! O tom, že vychovávať šesť malých ratolestí nie je hračka, sa Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (47) presviedčajú zakaždým, keď sa ako rodina potrebujú presunúť. Ak sa nechcú rozdeliť, do výťahu sa musia zmestiť všetci ôsmi. A spolu s nimi aj veľa veľkých hračiek!

Neprehliadnuteľní všade, kam sa pohnú! Ak sa najznámejší hollywoodsky párik rozhodne vyraziť do sveta s celým potomstvom, o zábavu a pozornosť okolia má postarané. Naposledy táto prominentná rodinka priťahovala objektívy na japonskom letisku. Už aj bez batožiny zaplnila celý nákladný výťah!

Aj keď kroky Brada Pitta smerovali kvôli filmu Moneyball do krajiny vychádzajúceho slnka, hneď potom si to s celou rodinou namieril do Vietnamu. Práve odtiaľ totiž pochádza jeho druhý najstarší syn Pax. Rodičia nechali zvyšných päť ratolestí na hoteli a s Paxom sa vydali po stopách jeho koreňov v rodnej krajine kedysi sužovanej útrapami vojny. Ako priznala aj samotná Angelina, takúto návštevu mu s Bradom jednoducho dlhovali.

Hoci tri adoptované deti pochádzajú z rôznych kútov sveta, herci v nich exotický pôvod nijako nepotláčajú, práve naopak. „Všetci spoznávajú vlastné kultúry a učia sa byť hrdými na tú svoju. Nad posteľami majú vlajky a svoju vlastnú hrdosť,“ načrtla Angelina princíp jej výchovy v rozhovore pre Financial Times. Zdá sa teda, že je z nej nielen dobrá matka, ale aj organizátorka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu