Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Superstaristi po vyhadzovoch: Divoká párty, horúce objatia!

Drinky, spev, tanec a objímanie na párty superstaristov. Zobraziť galériu (27)
Drinky, spev, tanec a objímanie na párty superstaristov.

PRAHA - Bez plaču! Po pondelkovom vyraďovaní z Česko Slovenskej SuperStar sa všetci finalisti zabávali na párty. Slzy už boli osušené a mladí speváci to poriadne roztočili. Tancovali, spievali, objímali sa... Topky.sk vám prinášajú najlepšie zábery z ich vyvádzania.

Poriadne si to užili! Keď zo superstaristov po pondelkovom vyraďovaní opadlo napätie, poriadne sa uvoľnili na párty. Tá bola zorganizovaná najmä pre vypadnuté súťažiace Klaudiu Pappovú a Moniku Povýšilovú. Dievčatá si vyslúžili pár objatí, no stredobodom zábavy neboli. Večierok si najviac užili postupujúci súťažiaci.

Napríklad vyznávač reggae Michal Šeps. V spoločnosti svojej priateľky Alžběty Kolečkářovej síce pôsobil mierne zakríknuto, no neskôr to roztočil s rockerkou Gabrielou Gunčíkovou. A nechýbali ani objatia v štýle telo na telo... Alžběta, pozor na neho!

Ako Casanova však pôsobil aj Petr Ševčík. Ten si pri bare najprv hrkútal s Celeste Buckingham, ktorá ho dokonca hladila po ruke. Neskôr však už finalista objímal vypadnutú Moniku. Práve s ňou si vraj od začiatku súťaže padli do oka. No odteraz ho už tmavovláska nebude mať pod dozorom...

Čo všetko sa nám ešte podarilo na párty zachytiť, uvidíte v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu