Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

SuperStaristka Buckingham: Na tohto si robí zálusk!

Celeste nie je Noah ľahostajný. Zobraziť galériu (6)
Celeste nie je Noah ľahostajný.

BRATISLAVA - Smúti za ním! Celeste Buckingham (15) ronila tie najväčšie slzy, keď Česko Slovenskú SuperStar opustil Noah Ellenwood (15). Podľa našich informácií bola do neho nádejná speváčka zamilovaná. Ako nám potom sama prezradila, niekedy v budúcnosti by sa s ním rada dala dokopy!

Zamilovaná! Celeste Buckingham si v Česko Slovenskej SuperStar najviac rozumela s Noahom Ellenwoodom. Ten však už súťaž opustil. „Bol môj najlepší kamoš. Stále je, ale nebude to to isté. On býva v Českom Těšíne a ja v Bratislave. A to je veľmi ďaleko. Nebudeme sa až tak často stretávať. Strašne mi chýba,” prezradila nám mladá speváčka.

Vzápätí sa však snažila vyvrátiť, že by medzi ňou a Noahom bolo niečo viac. „Je pekný, ale sme len najlepší kamaráti. Z toho by nikdy nič nebolo,” presviedčala nás Celeste. V prúde reči však akoby svoj názor náhle zmenila. „Možno potom, keď budeme mať 20, keď budeme oveľa starší a budeme mať za sebou úspešnú kariéru, tak možno,” zamyslela sa nad budúcnosťou.  

Aj z toho, ako opisovala vlastnosti svojho kamaráta, bolo cítiť, že jej vôbec nie je ľahostajný. „On je strašne dobrý človek, veľmi milý, veľký džentlmen, smejko,” vymenovala jeho pozitíva. Nechajme sa teda prekvapiť, či aj Noah zdieľa podobné pocity a príde Celeste podporiť na finálové kolá.

 Sledujte TopkyTV: Celeste Buckingham o svojom vzťahu k Noahovi Ellenwoodovi.



superstar_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu