Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Porotkyňa Zeťová v šoku: Vypadla aj favoritka ČS SuperStar 2!

Zeťová v šoku: Klaudiu (dole) tipovala, Monikin (hore) vyhadzov absolútne nečakala. Zobraziť galériu (7)
Zeťová v šoku: Klaudiu (dole) tipovala, Monikin (hore) vyhadzov absolútne nečakala.

PRAHA - Opäť dráma! Vyraďovanie po prvom finálovom kole Česko Slovenskej SuperStar 2 bolo pomerne napäté. V tipoch na vypadnutie sa totiž objavil aj Haberom doteraz najfavorizovanejší súťažiaci Petr Ševčík (19). Nakoniec však vypadli len ženy. Medzi nimi aj tá, ktorú porota tipovala do prvej trojky!

Napätie sa dalo krájať! Všetci štyria porotcovia chceli, aby v súťaži skončila Klaudia Pappová, čo sa aj stalo. Na druhom človeku na odstrel sa ale zhodnúť nevedeli. Patrik Rytmus Vrbovský a Paľo Habera by poslali domov mladú, nevyspievanú Celeste Buckingham. Gábina Osvaldová a Helena Zeťová zas označili doterajšieho favorita Petra Ševčíka, ktorý bol v nedeľu nečakane falošný.

Práve jeho nechal včera moderátor Leoš Mareš doslova variť sa vo vlastnej šťave. Ku koncu si ho ponechal na pódiu s ďalšími silnými spevákmi. Rozstrel sa však odohral medzi ženskými zástupkyňami Simonou Feckovou a Monikou Povýšilovou. „Ja som s tým zmierená. Pokazila som to. Medzi mnou a  Simonou je to, myslím, jasné,” rátala so svojím odchodom zo súťaže tmavovlasá Češka. 

A mala pravdu! Dostala druhý najnižší počet esemes hlasov od televíznych divákov. V šoku zostala  moderátorka Tina, ale aj porotkyňa Helena Zeťová. Práve ona spolu s kolegom Haberom v predchádzajúcich kolách Moniku označovali za jednu z troch najlepších speváčok v súťaži. Napriek tomu však blondínka  nevyužila nové pravidlo, podľa ktorého majú štyria hodnotiaci právo jeden raz počas finálových kôl vrátiť vyradeného superstaristu naspäť do hry. Divokú kartu si nechali na neskôr... Ktovie, kto im bude v budúcnosti stáť za jej použitie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu