Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nebezpečná krása: Miss Austrálie takmer v tlame krokodíla!

Miss Austrálie v tesnej blízkosti živého predátora Zobraziť galériu (3)
Miss Austrálie v tesnej blízkosti živého predátora

DARWIN – Pre titul si vytrpia naozaj kadečo! O tom, že úlohy najkrajších dám nie sú ani zďaleka jednoduché, si na vlastnej koži vyskúšala už aj Miss Tourism Australia, ktorou sa tento rok stala Holly-Anne Visser. Tá sa so svojou šerpou ocitla len pár centimetrov od ozajstného krokodíla!

Odvaha jej nechýba! Hoci mnoho pekných tváričiek by s niečím podobným nikdy nesúhlasilo, kráska od protinožcov sa svojej úlohy zhostila naozaj statočne. Pri návšteve hlavného mesta Severného teritória sa totiž zoči-voči stretla s obávaným predátorom. Vystrojená v bikinách a v šerpe sa Holly-Anne zoznámila s miestnym krokodílom!

Zatiaľ čo vo vode blondínku chránila pred obrovskou tlamou klietka, na súši sa pred nebezpečné zviera postavila celkom bezbranná. Niet preto divu, že občas urobila nielen krok vpred, ale aj vzad. Holly-Anne však rozhodne nemožno odoprieť poriadnu dávku guráže. Veď nacvičený úsmev si držala po celý čas krokodílej spoločnosti!

Aj keď dáma s titulom krásy mala pred takýmto stretnutím veľký rešpekt, nakoniec sa vraj bála oveľa menej, ako predpokladala. „Bolo to po prvýkrát, čo som videla krokodíla. Vlastne som samu seba prekvapila. Vôbec som nebola taká nervózna,“ opísala svoje pocity z úctyhodnej vzdialenosti. Zdá sa teda, že takéto adrenalínové dobrodružstvo sa mladučkej Misske nakoniec celkom páčilo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu