Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovensko má novú Miss: Toto je ona!

Prvá vicemiss Dušana Lukáčová, Miss Slovensko Michaela Ňurciková a druhá vicemiss Ľubica Kvasnicová Zobraziť galériu (20)
Prvá vicemiss Dušana Lukáčová, Miss Slovensko Michaela Ňurciková a druhá vicemiss Ľubica Kvasnicová

BRATISLAVA - Miss Slovensko 2011 sa v sobotu v Poprade stala súťažiaca s číslom 2 Michaela Ňurciková. Prvou vicemiss je Dušana Lukáčová so súťažným číslom 12, ktorá získala aj titul Miss Press, a druhou vicemiss sa stala finalistka s číslom 7 Ľubica Kvasnicová.

Rozhodla o tom porota v zložení hovorkyňa a tvár súťaže Tamara Heribanová, herečka Kristína Farkašová, tanečník Fredy Ayisi, baletný majster Mário Radačovský, primátor mesta Poprad Anton Danko a spevák Richard Müller. Ako v rozhovore prezradila hovorkyňa a tvár súťaže krásy Tamara Heribanová, porota sa na konečnom výsledku zhodla asi na 80 percent. "Prvé a druhé miesto bolo absolútne výrazne zhodné,“ povedala. Fakt, že hlavné ceny sa ušli len blondínkam, si sama nevie vysvetliť. "Je to prekvapujúce, lebo mám pocit, že práve na Slovensku skôr vyhrávajú brunetky so snedou pokožkou, aj to tak bolo v posledných rokoch. Neviem, čím to je,“ dodala. Paradoxne, samotná víťazka tipovala na Miss Slovensko svoju tmavovlasú kolegyňu, menovkyňu, Michaelu Wzošovú z Popradu. Podľa porotcu tanečníka Fredyho Ayisiho patria medzi najväčšie prednosti tohtoročnej Miss Slovensko "zapálenie pre šport a bystrosť". "Určite, keď bude niekde rozprávať, neurobí nám hanbu,“ uzavrel Ayisi.

Titul Miss Sympatia, o ktorom hlasovaním prostredníctvom esemesiek rozhodla verejnosť, získala Romana Grišlová.

V úvode prenosu sa dvanástka finalistiek predstavila v tradičných slovenských krojoch. Neskôr nasledovala fashion show na tému kvety, pre ktorú pripravili modely dvanásti slovenskí návrhári. Nechýbala ani obľúbená promenáda v plavkách a prehliadka večerných šiat. Diváci si mohli postupne počas prenosu pozrieť aj špeciálne dokrútky z exotického sústredenia dievčat v Thajsku. Večerom sprevádzala trojica v zložení Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková, Štefan Skrúcaný a Martin Nikodým. Na rozdiel od mužského zastúpenia si moderovanie vôbec po prvý raz vyskúšala rodáčka z Bratislavy. Podľa jej slov bola na začiatku priameho prenosu veľmi nervózna, ostrieľaná moderátorská dvojica ju však podržala.

"Po tom prvom výstupe, keď došli tí moderátori, tak som mala pocit, že sú naozaj barličkami. Strašne rýchlo to pre mňa ubehlo a odozvy sú zatiaľ veľmi pozitívne, čo som rada,“ uviedla Sláviková, ktorá sa venuje predovšetkým modelingu. V ostatnom čase však privoňala aj k herectvu, okrem úlohy v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade taktiež dostala možnosť účinkovať v muzikáli Príbeh ulice II. "Nechcem, aby to znelo neskromne, ale prichádzajú mi také výzvy do života a sú veľmi príjemné, takisto ako modeling aj herectvo, aj teraz, že som moderovala, ale ani v jednom sa necítim úplne doma,“ prezradila v rozhovore bývalá kráľovná krásy.

Počas galavečera vystúpila trojica speváčok Mirka Partlová, Alexandra Okálová a Monika Bagárová, ktorú sprevádzala tanečná skupina The Pastels, spevák Marcel Palonder, Česko Slovenská SuperStar Martin Chodúr spolu s Anitou Soul, či spevák Nikolas Takács.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu