Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vypasený Russell Crowe: Z mocného gladiátora sa stal pupkáč!

Russell Crowe sa zo sexidolu zmenil na guľatého pupkáča Zobraziť galériu (9)
Russell Crowe sa zo sexidolu zmenil na guľatého pupkáča

WELLINGTON – Jeho svalnaté telo je definitívne fuč! Hoci tohto fešáka od protinožcov poznáme ako vyvinutého zápasníka zo snímky Gladiátor, v skutočnosti už sexidol zďaleka nepripomína. Russell Crowe (47) totiž na imidž zvysoka kašle – zo svalov mu zostala len nevábna huspenina. A pribudlo mu poriadne veľké brucho!

Ten sa ale zaguľatil! Zrejme to si povie nejeden fanúšik pri pohľade na rodáka z Austrálie, ktorý ešte donedávna patril k ostrieľaným idolom žien. V športovom tričku a so šiltovkou v ruke by však v súčasnosti už veľa dám rozhodne neohúril. Russell totiž nepripomína svalnatého zvodcu, ale skôr zanedbaného domaseda!

V ležérnom oblečení novozélandský Casanova predviedol svoj vypestovaný pupok minulý mesiac na istom charitatívnom podujatí. No aj keď nevyzeral práve najpríťažlivejšie, paradoxne mu nemožno odoprieť zmenu k lepšiemu. Začiatkom roka totiž na premiére vlastnej snímky pôsobil ešte horším dojmom. Dorazil síce v obleku, no tvár mu okrem vrások „zdobila“ aj hustá brada so šedinami!

Ktovie, čo sa za Russellovým nezáujmom o zovňajšok vlastne skrýva. Pravdou však je, že vo svete kinematografie ešte nepovedal posledné slovo. Už čoskoro by sa mal totiž predstaviť na striebornom plátne s filmom The Man With The Iron Fists, kde sa po jeho boku objaví exotická Lucy Liu. Nechajme sa teda prekvapiť, či svoju zanedbanú postavu ukáže aj pred kamerou!

 

Vypasený Russell Crowe: Z
Zobraziť galériu (9)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu