Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pocisková po plastike: Predvádzala sa naostro!

Nela bez výstrihu, ale aj bez podprsenky. Zobraziť galériu (5)
Nela bez výstrihu, ale aj bez podprsenky.

BRATISLAVA – Stráži si ich! Nela Pocisková (20) zatiaľ odmieta všetky návrhy na odprezentovanie svojich vylepšených predností. Aj na nedávnej akcii ohrnula nosom nad dráždivým kostýmom, radšej sa zahalila do vlastných čiernych šiat. Tie však nakoniec „prezradili“, že si v ten večer vyrazila do spoločnosti bez podprsenky!

Niečo predsa len ukázala! Nela Pocisková si dala pred mesiacom chirurgicky vylepšiť prsia. Do týchto chvíľ však zo svojho šatníku nevytiahla outfit, v ktorom by vynikli jej plasticky upravené prednosti. Dokonca, keď ju chceli organizátori istej párty navliecť do niečoho odvážnejšieho, herečka to razantne odmietla.

Na pódium potom vyšla vo vlastných čiernych šatách, ktoré odhaľovali jej štíhle nohy. Pozornosť všetkých sa však aj tak sústredila na brunetkin dekolt. A zdá sa, že pooperačné liečenie je v jej prípade úspešne ukončené. Nela totiž pod asymetrickými šatami nemala žiadnu podprsenku! A tak, hoci outfit s hlbším výstrihom odmietla, jej nové tvary boli aj tak pod čiernymi šatami zreteľné...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu