Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pirátka z Karibiku bez vkusu: Vyfintená ako námorníčka!

Sexi pirátka ako nevkusná námorníčka - Keira Knightley opäť sklamala Zobraziť galériu (11)
Sexi pirátka ako nevkusná námorníčka - Keira Knightley opäť sklamala

LONDÝN – Tak toto jej veľmi nevyšlo! Hoci Keiru Knightley (25) si vďaka hlavnej úlohe v snímke o pirátoch budeme navždy spájať s morským svetom, v skutočnom živote jej tento štýl príliš nesedí. V námorníckych šatách totiž pôsobí naozaj rozpačito – ako zo spackaného halloweenskeho večera!

Nie je na ne už trochu pristará? Presne to sa pýtajú módni experti pri pohľade na šaty, v akých Keira tento týždeň odchádzala z istého londýnskeho divadla. Na jeho doskách síce vyzerá ako skutočná diva, na ulici však pripomínala skôr nezrelú tínedžerku. Nevkusný námornícky outfit totiž nevylepšil ani pokrčený sivý blejzer – zdalo sa, že herečka jednoducho nemá svoj deň!

Je však celkom možné, že britská kráska momentálne na svojom šatníku šetrí a volí skôr finančne nenáročné modely. Nedávno si totiž zadovážila kúsok, aký si nedovolí príliš často. Kvôli hriešnej sume nielenže nad ním premýšľala celé mesiace, no jeho kúpu si dokonca nechala schváliť od mamy. Akoby v otázkach módy naozaj ešte nedospela!

„Mama mi hovorí: ‘Nemôžeš minúť takú sumu peňazí na kabát.’ A ja jej na to: ‘Nie, máš pravdu, nemôžem, nemôžem.’“ priznala sa Keira v istom rozhovore. Za kožuch z ovčej kože od módneho domu Burberry však úctyhodnú sumu šesťtisíc libier nakoniec zaplatila. A na mamin príkaz ho vraj nosí každý deň!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu