Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Erotické scény Keiry Knightley: Kvôli týmto záberom sa musela pripiť!

Keira Knightley a Michael Fassbender vo filme Nebezpečná metóda Zobraziť galériu (12)
Keira Knightley a Michael Fassbender vo filme Nebezpečná metóda

LOS ANGELES- Anglická herečka Keira Knightley priznala, že pri nakrúcaní vášnivých scén vo filme Nebezpečná metóda (2011) jej pomáhal alkohol. V snímke hrá neukojenú psychiatrickú pacientku, ktorá sa vyžíva v masochizme.

Dvadsaťšesťročná herečka v rozhovore pre Culture Magazine povedala, že jej pri erotických scénach vodka dodávala sebavedomie. "Mali sme maximálne jeden až dva poháriky. Vodka nám pomohla upokojiť nervy," priznala známa herečka. "Potom sme si dali šampanské. Pili sme vlastne dosť veľa šampanského. Vodka a šampanské boli dobrou kombináciou," dodala.

Snímka, ktorú režíroval David Cronenberg, hovorí o vzťahu psychoanalytikov Carla Junga a Sigmunda Freuda. Postavu Freuda vo filme stvárňuje Viggo Mortensen a Junga si zahral Michael Fassbender. Knightley hrá Sabinu Spielrein, ktorú príjmu do psychiatrickej nemocnice v záchvate hystérie, aby ju liečil renomovaný psychoanalytik Carl Jung.

Príbeh snímky je inšpirovaný knihou Johna Kerra A Most Dangerous Method: The Story of Jung, Freud and Sabina Spielrein z roku 1993. Do slovenských kín sa film dostane 26. januára.

Keira Knightley, ktorá je známa najmä z komédií a rodinných filmov ako Blafuj ako Beckham (2002), Láska nebeská (2003) či série Piráti Karibiku (2003, 2006 a 2007), má na svojom konte i snímky ako Pýcha a predsudok (2005), Pokánie (2007) alebo Vojvodkyňa (2008). Informácie pochádzajú z webstránky www.dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu