Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pirátka z Karibiku na premiére: Spredu kráska, zozadu kosť a koža!

Keira Knightley stále patrí k najchudším herečkám. Zobraziť galériu (7)
Keira Knightley stále patrí k najchudším herečkám. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Je neuveriteľne útla! Hoci Keira Knightley (26) k ženám typu „krv a mlieko“ nikdy nepatrila, so štíhlosťou to stále poriadne preháňa. Dôkazom môžu byť jej čerstvé zábery z galavečera v britskej metropole. V róbe s obnaženým chrbtom jej nevábne vytŕčali lopatky aj stavce.

Rodáčka z britských ostrovov sa začiatkom týždňa blysla na slávnostnej premiére svojej najnovšej snímky Nebezpečná metóda. Tak trochu nebezpečný bol aj jej outfit módnej značky Burberry. Zatiaľ čo spredu pôsobila ako distingvovaná dáma, zozadu odhalila poriadny kus kože. Pohľad od chrbta však kvôli odvážnemu prestrihu až taký lichotivý nebol. Keira totiž zanechávala dojem, akoby sa dlhší čas nenajedla.

Napriek tomu, že brunetka naživo vyzerá veľmi krehko, na striebornom plátne jej takýto vzhľad na škodu nebol. V spomínanej dráme si totiž strihla úlohu hysterky. A niet najmenších pochýb o tom, že musela siahnuť na dno svojich hereckých síl. Zinscenovať záchvaty zúrivosti zrejme nebolo vôbec jednoduché. Útla figúra však jej postavu urobila presvedčivejšou.

Aj keď sa pozadie snímky točí okolo psychoanalýzy a experimentálnej liečby, nechýba v nej ani vzplanutie vášne. A ako prezradila hrdinka ságy Piráti z Karibiku, núdza o zábavu na pľaci nebola: „Pri nakrúcaní sme veľa vtipkovali, čo je vždy zábavné a vedie k pokoju, hlavne, pokiaľ sa pasujete s niečím, čo je presne načasované.“ Mimo kamier by však Keire okrem úsmevu pár kíl navyše rozhodne neuškodilo.

Tip: Pozrite si skvelé filmy u vás doma. Kompletný TV program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu