Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Keira Knightley z Pirátov Karibiku povedala, čo chce na sebe zmeniť!

Keira Knightley, známa najmä z účinkovania v úspešnej filmovej sérii Piráti Karibiku Zobraziť galériu (7)
Keira Knightley, známa najmä z účinkovania v úspešnej filmovej sérii Piráti Karibiku (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Britská herečka Keira Knightley (27) by chcela myslieť pozitívnejšie. Inšpirovala ju k tomu postava Penny, ktorú si zahrala v novej komédii Seeking a Friend for the End of the World (2012). Ide o príbeh Dodgea (Steve Carell), ktorého opustí manželka, a tak sa rozhodne so susedkou Penny vydať na výlet a nájsť svoju stredoškolskú lásku.

"Nie som taká pozitívna ako ona, ale veľmi by som chcela byť," prezradila hviezda. Ďalšia vec, v ktorej sa od postavy Penny odlišuje, je záľuba vo varení. "Nie som taká úžasná ako ona, ale snažím sa. Moja mama je veľmi dobrá kuchárka, ale mali sme veľmi malú kuchyňu, takže ma variť neučila. Ale teraz už začína, mám od nej niekoľko naozaj skvelých receptov," dodala.

Keira Knightley je známa najmä z účinkovania v úspešnej filmovej sérii Piráti Karibiku (2003, 2006 a 2007), ale aj zo snímky Vojvodkyňa (2008) či adaptácie diela spisovateľa Iana McEwana Pokánie (2007). Zahrala si tiež vo filmoch Blafuj ako Beckham (2002), Láska nebeská (2003), Neopúšťaj ma (2010), Kšeft za všetky prachy (2010) či Nebezpečná metóda (2011). Nedávno sa zasnúbila s Jamesom Rightonom z indie-rockovej kapely Klaxons, s ktorým chodí od februára 2011. Predtým randila s hereckým kolegom z filmu Pýcha a predsudok (2005) Rupertom Friendom. 

Tip: Máte radi Pirátov z Karibiku? Zistite či ich nevysielajú niekedy v blízkej dobe na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu