Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bill Cosby po rokoch: Pozrite, ako sa zmenil!

Bill Cosby Zobraziť galériu (4)
Bill Cosby

OHIO – Vrásky a holá hlava! Tak dnes vyzerá jeden z najznámejších amerických komikov Bill Cosby. Hoci od natáčania kultového seriálu Šou Billa Cosbyho (73) prešlo už pekných pár rôčkov, komik dodnes srší humorom – a nezmenilo na tom nič ani pár kíl navyše!

Teší sa zo života! Príbeh Billa Cosbyho nie je ani zďaleka taký veselý ako mala v scenári jeho najznámejšia postava, doktor Heatclif Huxtable z kultového seriálu Šou Billa Cosbyho. Napriek tragickej smrti syna však Bill zostal optimistom a svojich fanúšikov nechce zanedbávať. Nielenže sa angažuje v rôznych oblastiach, zúčastnil sa napríklad akcií, počas ktorých sa snažil medzi ľuďmi zdôrazniť potrebu vzdelávania, ale nezanevrel ani na humor!

Pripravuje knihu! Už tento rok by mala vyjsť ďalšia Billova kniha nabitá vtipom s názvom I Didn’t Ask to be Born, But I’m Glad I Was (Nežiadal som o to, aby som sa narodil, ale som rád, že sa tak stalo).  Komik sa v nej bude venovať rôznym témam – od Biblie cez vnúčatá až po svoje prvé rande.

Hoci sa Bill teší pomerne slušnému zdraviu, minulý rok obletela svet správa o jeho údajnej smrti. Sám Bill celú vec uviedol na pravú mieru prostredníctvom svojej Twitter stránky. „Citliví priatelia mi volali kvôli tejto nepravdivej správe,“ uviedol. „Ľudia stojaci za týmto bláznovstvom, neviem či si uvedomujete, aké je to znervózňujúce.“
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu