Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pravá tvár Justina Timberlaka: Toto všetko si musela Jessica vytrpieť!

Justin Timberlake a Jessica Biel Zobraziť galériu (8)
Justin Timberlake a Jessica Biel

LOS ANGELES - Nie je to žiadna citlivá dušička! Justin Timberlake (31) je idolom mnohých dievčat, taký vzťah, ako mal v poslednom čase s Jessicou Biel (29), by však asi žiadna nechcela. Spevák ju totiž nielen všemožne ponižoval, ale vraj si užíval aj s inými ženami!

Justin mal od ideálneho frajera poriadne ďaleko! Podľa najnovších klebiet je priam zázrak, že s ním Jessica Biel vydržala až tak dlho. „Justin sa naozaj snažil tento vzťah ukončiť,“ prezradil interný zdroj. „S Jessicou nebol šťastný už dva roky... Boli by ste prekvapení, ako rýchlo sa láska v tomto prípade stratila.“

Podľa všetkého však spevák počas vzťahu s Jessicou nezaháľal a zábavu si vedel nájsť aj inde. Podľa klebiet si totiž užíval s viacerými ženami vrátane herečky Olivie Munn. „Podvádzanie nepriznal napriek tomu, že o tom všetci vedia,“ povedal insider. V každom prípade je očividné, že rozchod nebol až taký obojstranný, ako dvojica prezentuje. „Povedal jej, že sa s ňou nechce oženiť a že toto nie je to pravé... Jessicu to naozaj zabolelo pri srdci,“ opísal herečkine pocity ich spoločný známy. Justin vraj dokonca svoju polovičku v jej neprítomnosti zosmiešňoval a povedal, že si ju už neváži.

Hoci sa herečka známa najmä zo seriálu Siedme nebo dlho snažila zatvárať oči pred Justinovou ľahostajnosťou, ďalej už tak robiť nemôže. Je najvyšší čas, aby sa poobzerala po niekom, kto ju bude naozaj milovať, vážiť si ju a prípadne jej na prst navlečie povestný prstienok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu