Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rihannu zapredal vlastný otec: „Vyžmýkal“ z nej, čo sa dalo!

Zdrvená Rihanna má ťažké srdce na vlastného otca Zobraziť galériu (20)
Zdrvená Rihanna má ťažké srdce na vlastného otca

LOS ANGELES – Zdrvená a zatrpknutá! Taká zostala popová princezná Rihanna (23) vo vzťahu k svojmu otcovi Ronaldovi Fentymu. Ten sa k nej totiž zachoval horšie ako k úhlavnému nepriateľovi. Rodinné fotky a šťavnaté príbehy posunul médiám – pre peniaze!

Zlomené srdce a oči pre plač! Presne to ostalo barbadoskej kráske po tom, čo sa dozvedela, kto poza jej chrbát prepieral špinavú bielizeň v šoubiznisových rubrikách. Fotky z detstva, šokujúce svedectvá a pikantné detaily z Rihanninej minulosti – to všetko preniklo na verejnosť vďaka chamtivosti jej vlastného otca. Toto mu veru tak skoro nezabudne!

„Naozaj ma to núti spytovať sa, čím som sa stala pre svojho otca. Myslím tým, čo preňho ešte znamenám?“ zamýšľa sa speváčka v otvorenej spovedi pre americkú verziu najnovšieho vydania magazínu Vogue. To, čo bez jej vedomia a súhlasu vyparatil jeden z rodičov, by ju totiž nikdy ani len vo sne nenapadlo: „Je to naozaj čudné. To je jediné slovo, ktorým to môžem popísať. Vyrastáte so svojím otcom, poznáte ho, ste jeho súčasťou, preboha živého!“

Ako ďalej Rihanna prezradila, jej sklamanie je o to väčšie, že takúto zradu neprežíva po prvýkrát. Niečo obdobné totiž musela pretrpieť už v období, keď na ňu zaútočil vtedajší milenec Chris Brown. „Môj otec šiel vtedy do novín a povedal im hromadu klamstiev. Pretože so mnou nehovoril po tom... po celej tej veci... Nikdy nezavolal, aby zistil, ako sa mám, čo som živá, nič. Šiel rovno do novín a zobral šek. A teraz to robí znova,“ zatrpknuto dodáva. Či však celá záležitosť bude mať dohru na súde, ukáže až čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu