Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Rihanna zaujala nemravnými gestami, Beyoncé topánkami!

Beyoncé a Rihanna Zobraziť galériu (6)
Beyoncé a Rihanna

LOS ANGELES – Pohľad na ne stál za to! Basketbalový zápas hviezd má množstvo fanúšikov v radoch celebrít. Tento rok najviac zažiarili dve z nich. Beyoncé (29) oslepovala hráčov trblietavými topánkami na obrovských platformách, Rihanna (23) si zas obchytkávala prirodzenie!

Mamičky zakrývali deťom oči! Hoci Rihanna začala svoje vystúpenie počas prestávky decentne spevom pomalšieho hitu Umbrella, v druhej polovici predstavenia sa poriadne rozvášnila. Už len jej krúženie panvou privádzalo niektorých divákov do rozpakov, nehovoriac o tom, keď sa začala natvrdo obchytkávať medzi nohami. A vôbec jej nevadilo, že v obecenstve sú aj deti!

Beyoncé miluje Louboutina! Speváčka z Barbadosu však nebola jediná, ktorá pútala v tento večer pozornosť. Priamo pri palubovke totiž sedela aj ďalšia spevácka diva – Beyoncé. Topánky, ktoré mala na sebe pritom zaujali nielen znalcov módy. Nielen že boli posiate trblietkami, ale mali aj neuveriteľne vysoké opätky.

Na NBA All Star Game mohli diváci vidieť celú kopu hviezd. Okrem Beyoncé a Rihanny tu bol Jay-Z, tínedžerský zázrak Justin Bieber, rokeri Lenny Kravitz a Steven Tyler, ale aj bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger či Dustin Hoffman. Basketbal celebrity jednoducho milujú!
 




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu