Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Dvojitý trapas: Dve krásky, no len jedny šaty – na tej istej párty!

Módny prešľap v rovnakých šatách vyparatili hneď štyri dámy Zobraziť galériu (4)
Módny prešľap v rovnakých šatách vyparatili hneď štyri dámy

LOS ANGELES – Neuveriteľné! Len tak sa dá popísať módne faux-pas, o ktoré sa nedávno postarala štvorica dám zvučných mien. Hoci na trhu existuje množstvo luxusných značiek, dve hollywoodske krásky sa na tej istej párty stretli v rovnakých šatách. A takéto „vydarené“ dvojice boli hneď dve!

Ako vajce vajcu! Tak sa na otvorení klubu Lexington Social House podobali Nicky Hilton a Jaime King, ktoré dorazili v identických outfitoch. No hoci obe mali na nohách čierne lodičky, výsledný dojem bol predsa len iný. Zatiaľ čo hotelová dedička vďaka hrubému opasku pôsobila šik, herečka Jaime vyzerala ako v zástere!

Červené tváre vystriedal srdečný smiech! Aj keď nejedna kráska by sa na ich mieste prepadla od hanby, blondínky v lesklých šatách s leopardím vzorom zobrali situáciu s humorom. „Páčia sa mi tvoje šaty, kde si ich zohnala?“ vtipkovali na svoju adresu a pred paparazzmi sa spontánne objímali. Ich priateľstvom teda takýto trapas rozhodne neotriasol.

Úplne iná situácia však nastala v prípade televíznych hviezd v zložení Carmen Electra a Brooke Burke. Tie totiž takisto zvolili navlas rovnaké šaty aj tmavé pančušky. Outfit ozvláštnila opäť len Carmen, ktorá podobne ako Nicky použila opasok. Moderátorka americkej šou Let’s dance však z toho nadšená rozhodne nebola: „Iná žena má oblečené rovnaké šaty ako ja!!!" napísala rozhorčene v sieti Tweeter. V spomínaný večer sa tak zrejme veľmi nebavila!

Dvojitý trapas: Dve krásky,
Zobraziť galériu (4)
 
Dvojitý trapas: Dve krásky,
Zobraziť galériu (4)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu