Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyziabnutá a dogabaná sestra Paris Hilton: Už nosí detské veľkosti?

Nicky Hilton sa oblieka ako tínedžerka. Na jej vyziabnutú postavu zrejme dostať len detské oblečenie. Zobraziť galériu (6)
Nicky Hilton sa oblieka ako tínedžerka. Na jej vyziabnutú postavu zrejme dostať len detské oblečenie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Boháčsky paradox! Hoci má Nicky Hilton (28) na konte milióny, vkus v otázkach módy a chuť do jedla jej očividne chýba. Tento týždeň sa v losangelských uliciach opäť premávala štíhla ako prútik. Po outfit si však zrejme odskočila do predajne s detským oblečením.

Nemá čo na seba? Aj keď jedna z dedičiek hotelového impéria Hilton si môže dovoliť kúpiť akýkoľvek model šiat, so svojou vychudnutou figúrou veľké zázraky nenarobí. Dôkazom môže byť jej styling z nedávnej prechádzky po Beverly Hills. Nohy tenké ako špáradlá pretŕčala v infantilnej sukni.

Fialová minisukňa ako vystrihnutá z tínedžerských módnych časopisov nebola jediným kúskom, s ktorým sa Nicky akoby zabudla v období puberty. Desiatku rokov jej ubral tiež jednoduchý top na ramienka, pod ktorý si „zabudla“ obliecť spodnú bielizeň. Jej malé poprsie sa tak pod látkou črtalo ako lentilky pod kobercom.

Nicky Hilton sa oblieka
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Či mladšia sestra známej blondínky Paris Hilton trpí anorexiou, s určitosťou nevedno. Od smotánky sa totiž neizoluje, ale naopak, aktívne sa zapája do spoločenského života. Len nedávno sa obe dámy vrátili z juhofrancúzskeho mestečka Cannes, kde si nenechali ujsť 65. ročník prestížneho filmového festivalu. Nicky o ich šťastnom návrate z dlhého európskeho výletu okamžite informovala fanúšikov v sieti Twitter: „Prvýkrát za dva mesiace sa vyspím vo svojej posteli.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu