Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brutálny útok na známu herečku: Malý synček skončil so zraneniami!

Jaime King Zobraziť galériu (10)
Jaime King (Zdroj: Instagram)

BEVERLY HILLS - Pokojný deň sa zmenil na drámu! Herečka Jaime King (38), známa napríklad z počinov Niekto to rád blond, či Pearl Harbor, má za sebou poriadne nepríjemný zážitok. V strede týždňa totiž istý muž zdemoloval jej auto a pri tom zranil jej 4-ročného synčeka.

Chvíle plné strachu! Americká herečka Jamie King na uplynulú stredu len tak ľahko nezabudne. Žiaľ, nie kvôli príjemným udalostiam. Keď totiž odparkovala svoje auto v luxusnej štvrti a na pár metrov sa od neho vzdialila, vyskočil naň istý 47-ročný muž, ktorý začal rozbíjať čelné sklo. Neskôr sa vrhol aj na zadné sklo.  

Vo vozidle zostal herečkin 4-ročný synček, ktorého tam strážila jej kamarátka. Tá neváhala, vyšla von a na útočníka začala kričať. Podľa medializovaných informácií, po nej hodil fľašu s vodou. Ona sa zraneniu vyhla. Horšie však dopadol herečkin syn James, ktorého pár črepov zasiahlo a poranilo mu tvár.

Muži zákona páchateľa zadržali. Je ním istý Paul Francis Floyd. Prečo na herečku zaútočil, zatiaľ nevedno. Isté však je, že je obvinený z trestného činu ohrozenia dieťaťa a vandalizmu.   

Jaime King bola v šoku z toho, čo sa stalo. Auto mala po útoku zdemolované a jej synček bol zranený.
Zobraziť galériu (10)
Jaime King bola v šoku z toho, čo sa stalo. Auto mala po útoku zdemolované a jej synček bol zranený.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jaime King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu