Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desperado sa zbláznil: Vyzliekol sa a servíroval pohlavné orgány!

Desperado pripravil svojím hosťom zaujímavý večer. Zobraziť galériu (10)
Desperado pripravil svojím hosťom zaujímavý večer.

BRATISLAVA – Nesklamal! Už dnes večer sa na obrazovkách televízie Joj objaví prvá epizóda kuchárskej šou Kapor na torte. Hlavnou hviezdou bude „vyvolený“ Roland Desperaro Ricco (35), ktorý ostatným súťažiacim poriadne vyrazil dych. Jedlo na tanieri a následný program v podaní kontroverzného zvrhlíka strávili len veľmi ťažko!

Bez zábran! Kontroverzný Desperado, ktorý sa zviditeľnil vďaka reality šou VyVolení, pripravil svojim hosťom večer nabitý erotikou. Chudák Marián Zázrivý s ním však musel stráviť celý deň. Utiahnutý finalista súťaže Česko Slovensko má Talent totiž Desperadovi v kuchyni pomáhal. Spolu sa im podarilo vytvoriť dosť netradičné menu!

„Desperado im pripravil a naservíroval jedlo tak, aby pripomínalo pohlavné orgány,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia. Ako sme sa tiež dozvedeli, ostatných účastníkov to na jednej strane pobavilo, na strane druhej nechápavo krútili hlavami.

To však ešte nebolo nič v porovnaní s dezertom, ktorý ich čakal. Roland svojim hosťom ponúkol špecialitku. „Vrcholom večera mala byť konzumácia kobyliek a červíkov. Dievčatá však utiekli od stola v hysterickom záchvate. Jediný, kto si pochutnal, bol Desperado,“ dozvedeli sme sa.

Aj večerný program prebiehal pod taktovkou kontroverznej postavičky z reality šou. Ricco všetkým predviedol americký striptíz. Údajne ho robil po prvýkrát v živote. Pri pohľade na zábery by mu to však uveril málokto. Zdá sa, že aj súťažiace Barbora Balúchová a Dominika Mesarošová si netradičné vystúpenie užili. Alebo žeby boli také dobré herečky?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu