Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desperado brutálne pribral: Manželka ho vykŕmila na 100 kíl!

Desperado priznal, že váži takmer sto kíl. Zmena oproti minulosti je viac než viditeľná. Zobraziť galériu (9)
Desperado priznal, že váži takmer sto kíl. Zmena oproti minulosti je viac než viditeľná.

KOŠICE - Opäť v televízii! Roland Desperado Ricco (37) tento týždeň patrí do partie, ktorá varí na markizáckych obrazovkách v relácii Bez servítky. Bývalý VyVolený je síce dobre spoznateľný, ale na prvý pohľad je jasné, že sa predsa len trochu zmenil. Vďaka kuchárskemu umeniu svojej manželky má teraz takmer sto kíl!

Roland Ricco alias Desperado z vily VyVolených sa tento týždeň opäť pripomína na obrazovkách. Tentoraz kuchtí v markizáckom programe Bez servítky. „Varenie ma až tak nebaví, ja som skôr čašník a barman. Ale nebudem tajiť, že v televízii som rád,” povedal nám k svojmu účinkovaniu pred kamerami.

Na túto postavičku z reality šou sa zabudnúť nedá a mnohí diváci Desperada určite spoznali. Ako však vidno, za tie roky sa predsa len zmenil. Okrem toho, že sa minulý rok oženil, do týchto chvíľ sa mu podarilo poriadne pribrať. „Kedysi som mal 66 kíl, bol som taký chudučký, už mám 96,” prezradil nám bez okolkov, že sa ručička blíži k stovke.

Ako sme sa dozvedeli, za touto zmenou je najmä jeho žena Agáta. „Pochádza z Maďarska a oni majú takú fajnú kuchyňu. A je smutná, keď niečo nezjem, že mi to nechutí,” zveril sa nám Roland. Mohlo by sa teda zdať, že v chomúte je dokonale šťastný. Prezradil nám však, že je nezamestnaný a to ho trápi. „Ja som naozaj dobrý čašník a tu v Košiciach sú mizerné služby. Takže ak by sa ozval nejaký dobrák, ktorému by som pomohol svojou prácou zarábať peniaze, budem rád,” vyhlásil pre topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu