Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neodolateľná Catalina na pláži: Menšie plavky už si dať nemohla!

Catalina Otálvaro Zobraziť galériu (6)
Catalina Otálvaro

KOLUMBIA – Na pláži je ako doma! Kolumbijská kráska Catalina Otálvaro (22) slnko a piesok doslova miluje, a tak niet divu, že sa pred objektívom fotoapáratu poriadne uvoľnila. A vďaka miniatúrnym plavkám svojim fanúšikom ukázala takmer všetko!

Žiarivé slnko, horúci piesok a takmer nahá sexica – výjav, ktorý upúta predstavivosť mnohých mužov, najmä keď sa v úlohe plážovej divožienky predstaví Catalina Otálvaro. Jej dlhá bujná hriva, zmyselný pohľad a jemná hnedá pokožka už totiž v Kolumbii dostala nejedného muža!

Vie sa predvádzať! Pri pohľade na video z fotenia je jasné, že tmavovláska je pre kariéru fotomodelky ako stvorená. Nemá problém zaujať vyzývavé pózy či dokonca zhodiť podprsenku a nahradiť ju len mokrým pieskom. Niet sa čo čudovať, že má na Facebooku už takmer 4 000 priateľov, ktorí nedočkavo čakajú na jej najnovšie fotografie.

Okrem pózovania pre fotografov má Catalina aj mnoho iných záujmov. Na jej balkóne by ste našli nie celkom tradičné domáce zvieratká – dve myši, ktoré pomenovala Nezbedníčka a Blška. Podľa spolupracovníkov je táto Kolumbíjčanka tichá, ohľaduplná a citlivá. Na druhej strane sa však nehanbí povedať, že je priveľmi dobrodružná na to, aby sa naviazala na jediné miesto či rodinu. Najviac zo všetkého si totiž cení slobodu a nezávislosť...

Catalina Otálvaro


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu