Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Seriálová hviezdička vystrkuje prsia: Výstrih má hlboký, ale prázdny!

Americká hviezdička skromnou nádielkou vo výstrihu príliš nepotešila Zobraziť galériu (6)
Americká hviezdička skromnou nádielkou vo výstrihu príliš nepotešila

LOS ANGELES – Tak toto je veľmi nevyšlo! Hoci americká herečka Lea Michele (24) je na provokovanie dávno zrelá, jej hrudník o tom zatiaľ nesvedčí. Nad jej odvážnymi zábermi totiž krútia hlavou rozhnevaní rodičia aj nechápaví kritici – s obnaženým poprsím vôbec neuspela. Veď je takmer plochá!

Obrovské pobúrenie! Presne to sa podarilo vyvolať hereckej hviezde, ktorá sa za veľkou mlákou zviditeľnila vďaka obľúbenému seriálu s názvom Glee. Ako tínedžerský idol totiž začína vystrkovať rožky proti vôli rodičov. V najnovšom čísle magazínu Cosmopolitan je z nej namiesto slušnej dámy dráždivá cica – s výstrihmi až po pupok, v ktorých chýba podprsenka!

Veľkú radosť z nej rozhodne nemajú! Dôvod rozhorčenia americkej verejnosti je jednoduchý – výchovu a ideály svojich ratolestí bránia zubami-nechtami. Svoj názor, ktorým chce prinútiť brunetku zamyslieť sa, v internetovej diskusií prejavila aj mamička Kim Trefcer: „Myslím, že Lea Michele vysiela nesprávny odkaz. V seriáli Glee stvárňuje také ‘dobré dievča’ a veľa detí k nej vzhliada. Potom si provokatívne zapózuje na dvoch titulkách magazínov, čo môjho skoro 13-ročného syna mätie a uráža.“

Zaujímavosťou je, že svojím počinom Lea nevyvolala nadšenie ani u obdivovateľov ženskej krásy. Jej veľkoryso obnažené vnady totiž nepatria k tým, ktoré by svojou prirodzenosťou vyrážali dych. Pekne tvarované pôsobia len v pritesnom staroružovom tope s bielymi bodkami. A to sa už dospelým fanúšikom tak trochu máli!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu