Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Zo špáradla prvotriedna sexbomba: Jej prsiam v bikinách neodoláte!

Sofia Vergara kedysi o takýchto vnadách ani nesnívala Zobraziť galériu (16)
Sofia Vergara kedysi o takýchto vnadách ani nesnívala

LOS ANGELES – Zo škaredého káčatka krásna labuť! Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, tento známy príbeh na vlastnej koži okúsila aj kolumbijská bohyňa, Sofia Vergara (38). Hoci dnes má krivky na zabitie, za mlada sa jej posmievali. „Zachránili“ ju až bujné vnady!

Osí driek, bronzová pokožka a objemné vnady v bielych bikinách! S takým imidžom sa exotická kráska predstavila na obálke čerstvého vydania magazínu Shape. Pri pohľade na jej dokonalé krivky by však len málokomu napadlo, že si pre ne v detstve veľa vytrpela. Bola totiž tenká ako prútik – a rovesníci jej to dali poriadne pocítiť!

„Bola som až smiešne vychudnutá. Volali ma palillo, čo v španielčine znamená špáradlo,“ zaspomínala si Sofia na časy, kedy o dráhe sexbomby ani len nesnívala. Štipľavé narážky však prestala počúvať už o pár rokov neskôr, s príchodom puberty. Začal sa jej totiž dvíhať hrudník: „Bola som stále vyziabnutá, ale zrazu som mala tieto veľké prsia.“ Myslíte si, že z nich bola nadšená? Ani náhodou – chcela sa ich zbaviť!

„Bolo to strašné! Povedala som vtedy mame: 'Hneď ako dovŕšim 18, odrežem si ich'.“ Dnes sa však nad týmito slovami zrejme len pousmeje. Hoci jej pomaly ťahá na 40-ku, v šoubiznise ju ospevujú. A tento úspech si sama veľmi dobre uvedomuje: „Byť vyhlásená za najsexi ženu Hollywoodu v mojom veku? To je fantastické.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu