Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Faux pas kolumbijskej sexice: V bitke spadla ona aj šaty – nahé prsia von!

Sofía Vergara sa zaplietla do bitky, počas ktorej jej vybehli obnažené vnady. Zobraziť galériu (16)
Sofía Vergara sa zaplietla do bitky, počas ktorej jej vybehli obnažené vnady. (Zdroj: TMZ)

MIAMI – Do Nového roka nesprávnou nohou! Silvestrovská noc sa aj u známych osobností zvyčajne nesie v znamení bujarých osláv. Na tú poslednú však zrejme Sofía Vergara (40) nebude spomínať práve v najlepšom. Nielenže sa zaplietla do barovej bitky, no okolostojacim ukázala aj to, čo nechcela – svoje obnažené prsia.

Je to poriadna divoška! Hoci Sofía Vergara zvyčajne patrí k distingvovaným ozdobám červeného koberca, počas nedávnej párty na počesť prelomu starého a nového roka sa poriadne odviazala. Zvolila totiž odvážne šaty bez ramienok, ktoré sa jej počas divokého žúrovania škaredo vypomstili. V barovej potýčke herečka na Silvestra stratila pevnú pôdu pod nohami aj časť svojej cudnosti.

Sofía sa v spoločnosti svojho snúbenca vybrala privítať Nový rok do istého miamského nočného klubu. Zábavu však prerušila strkanica a ťahanica so žúrujúcimi pri vedľajšom stole. Iniciatívna a temperamentná kráska chcela zasiahnuť a štuchance ukončiť, no bola zrazená k zemi. Vergara sa snažila upokojiť situáciu, no potom sa tiež nejako do roztržky zapojila,“ opísal očitý svedok. Počas incidentu sa jej dokonca roztrhli šaty, ktoré skĺzli z bujného dekoltu a svetlo svetla uzreli odhalené prednosti.

Pikantnú situáciu sa podarilo zachytiť celebritnému portálu TMZ, ktorý priniesol aj fotografiu herečky v nelichotivej póze. Ako však ďalej informoval, Sofía neutrpela nijaké zrazenia. Na rozdiel od svojej polovičky Nicka, ktorý utŕžil zopár modrín počas zápasu s ochrankármi. Ostáva teda dúfať, že sa im povery o začiatku Nového roka budú vyhýbať a zvyšok dvanástich kalendárnych mesiacov dvojica prežije bez ujmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu