Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otrasná premena: Vlasy v očiach, pery na prsiach a plastika nosa!

Leona Lewis šokovala novým imidžom - vôbec jej nepristane Zobraziť galériu (10)
Leona Lewis šokovala novým imidžom - vôbec jej nepristane

LOS ANGELES – Zmena je život! Zdá sa, že tomuto heslu nedávno podľahla už aj britská pophviezda Leona Lewis (25). V jej prípade však, bohužiaľ, nešlo o práve najšťastnejšiu voľbu – cez vlasy takmer nevidí, podivnými outfitmi sklamala... A vylepšený nos poctivo zatĺka!

Extravagancia sa jej nevyplatila! Hoci čokoládová speváčka má po poslednej diéte postavičku ako lusk, na tohtotýždňovej premiére snímky Justin Bieber: Never Say Never príliš neoslnila. Dôvodom bol jej zbrusu nový imidž, ktorým očividne šliapla poriadne vedľa. Celkový dojem totiž nepokazila len bizarným outfitom z vlastnej návrhárskej dielne – tentoraz zbabrala aj účes!

Dlhé vyžehlené pramene zatienila hustá ofina na úrovni očí, cez ktorú Leona sotva niečo videla. Ešte horšie však pôsobil divoký zvršok s trojrozmernou aplikáciou v oblasti poprsia. Obrovské červené pery jej totiž na sexepíle vôbec nepridali. A aby toho nebolo málo, rovnakého faux-pas sa hudobníčka dopustila aj o deň neskôr. Čiernu priliehavú sukňu vymenila za modrú a namiesto úst si na prsia „zavesila“ žltú mašľu!

Podľa špecialistky na kozmetické zákroky, doktorky Barbary Lutz, sa však zmena dotkla aj Leoninej tváre: „Zdá sa, že Leona si nechala zmenšiť špičku a koreň nosa.“ Tieto hypotézy ale speváčka prostredníctvom svojho hovorcu okamžite poprela: „Špekulácie, že podstúpila kozmetickú operáciu, sú totálna hlúposť.“ Či už Leona plastického chirurga navštívila alebo nie, dôležitejšie je momentálne niečo celkom iné. Mala by zatiaľ zostať pri speve – ako návrhárka totiž veľkú dieru do sveta zrejme neurobí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu