Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Leona Lewis po tvrdom útoku: Maniak na mňa čakal 5 hodín!

Uplakaná Leona Lewis po útoku Zobraziť galériu (5)
Uplakaná Leona Lewis po útoku

LONDÝN - Zdesenie, bolesť a slzy! To všetko na vlastnej koži uprostred týždňa okúsila speváčka Leona Lewis (24), ktorá sa stala obeťou agresívneho útočníka. Ten si na stretnutie s ňou vyčkal celých päť hodín - len aby jej pred stovkami fanúšikov "jednu vrazil"!

Leona vystúpila na výslnie svetového hudobného neba v roku 2006, keď sa jej podarilo zvíťaziť v britskej verzii súťaže Slovensko hľadá Superstar. Odvtedy prešla v kariére poriadny kus cesty, nazbierala slušné množstvo skúseností a získala zástupy verných priaznivcov. Práve s nimi sa o svoje zážitky podelila v autobiografickej knihe s názvom Dreams, ktorej výtlačky v stredu podpisovala v jednom z londýnskych kníhkupectiev. Jej stretnutie s fanúšikmi však bolo nečakane prerušené násilnou scénou pripomínajúcou nočnú moru!

Hudobná hviezda sa venovala autogramiáde vyše hodiny, keď k nej pristúpil vychudnutý muž a slušne si nechal podpísať zakúpenú knižku. Vzápätí sa však zmenil na šialeného maniaka, ktorý ju z ničoho nič udrel priamo do tváre. Šokovaná speváčka si chytila hlavu, rozplakala sa a v sprievode ochrankára utekala preč z dejiska dramatického incidentu. Ďalší členovia bezpečnostnej služby sa vrhli na násilníka, ktorého zadržali až do príchodu polície.

Svedkom celej drámy bol aj Leonin priateľ Lou Al-Chamaa. Ten si to chcel v prvom, zúrivom, momente s násilným šialencom vydiskutovať ako chlap s chlapom, no ochrankári ho držali na uzde.

Čokoládová speváčka neskôr odišla na vyšetrenie do londýnskej nemocnice Harley Street. Podľa očitých svedkov mala pri opúšťaní budovy tmavé slnečné okuliare, plakala a jej opúchajúcu tvár "zdobili" modriny. K nepríjemnej udalosti sa vyjadrila prostredníctvom svojho hovorcu: "Išlo o celkom nevyprovokovaný útok. Leona nejakú chvíľu trpezlivo podpisovala knihy - ten muž na ňu čakal päť hodín. Neviem, prečo by ju chcel niekto udrieť. To je neprijateľné. Leona je otrasená a ospravedlňuje sa fanúšikom, že viac nebola schopná sa s nimi stretnúť."

Populárna hviezda bola kvôli útoku nútená odvolať svoje vystúpenie v programe The One Show, ktorý vysiela televízna stanica BBC1. Polícii povedala, že proti mužovi rozhodne znesie obvinenia, takže stredajšie popoludnie bude mať zrejme dohru na súde.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu