Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Od plastík ku krásnej prirodzenosti: Takto sa vracia božská hudobná diva!

Leona Lewis pred viac než rokom poznačená plastikami a v súčasnosti Zobraziť galériu (13)
Leona Lewis pred viac než rokom poznačená plastikami a v súčasnosti (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Opäť sama sebou! Leona Lewis (27) vďaka závideniahodnému speváckemu talentu získala obrovskú popularitu a slušný počet hudobných cien. Tie sa jej však po čase málili, a preto sa vrhla na experimenty pod rukami plastického chirurga. Po spŕške kritiky ale tieto maniere, našťastie, prehodnotila. Návrat vo veľkom štýle zvládla cestou prirodzenosti.

Jej miesto je na veľkom pódiu! Leona Lewis sa vo svete šoubiznisu presadila ako hudobná hviezda vďaka prvenstvu v speváckej súťaži. Odvtedy však jej kariéra prešla veľkým vývojom. Čokoládová kráska okrem nových albumov postupne prišla na trh aj s vlastným parfumom. Súčasne sa dokonca vrhla do oblasti módy a s priateľom založila odevnú spoločnosť. Jej vtedajšie premeny sa nezaobišli bez odvážnejších kreácií, plastiky nosa i zväčšených pier. Vďakabohu, toto rebelantské obdobie je u nej nateraz minulosťou.

Leona sa po dlhšej odmlke objavila v šou X Factor, kam zavítala ako hosťujúca víťazka z roku 2006. Počas živého vystúpenia fanúšikom ponúkla exkluzívnu premiéru svojho nového singla s názvom Trouble. V dlhej purpurovej róbe zažiarila na javisku ako za niekdajších čias – s vyčesanými vlasmi a s pôvabným úsmevom.

Speváčka sa so svojím outfitom pochválila aj nasledovníkom v sieti Twitter, kde svoju fotografiu okomentovala týmito slovami: „Pripravujem sa na svoje vystúpenie v X Factore dnes večer. Kto sa bude pozerať?“ Treba uznať, že Leona má vďaka novému stylingu na míle ďaleko od vyumelkovaného imidžu spred takmer dvoch rokov, kedy pôsobila staršie a navyše veľmi neprirodzene.

Viac z tvorby Leony Lewis nájdete tu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu