Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Christina, pozri sa do zrkadla: Tieto šaty sú ti už primalé!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (6)
Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

SAO PAULO - Je z nej pampúšik! Časy, keď sa Christina Aguilera (29) mohla hrdiť vyšportovaným telom, sú už dávno preč, samotná herečka si však krutú pravdu asi nechce priznať. Radšej sa navlečie do modelu, ktorý jej je o pekných pár čísel menší!

Jej prsia pripomínajú nákyp! Obtiahnuté šaty, ktoré speváčka predviedla pri návšteve týždňa módy v Brazílii, veru museli viacerým odborníkom na módu zvýšiť hladinu adrenalínu v krvi. Nič totiž nie je horšie, ako keď si žena oblečie šaty podstatne menšie ako je jej skutočná veľkosť. A presne to sa Christine podarilo!

Zmenila sa aj v tvári! Za blondínkine faux pas môžu jednoznačne jej kilogramy navyše. Z kedysi sexi útlej dievčiny je dnes sympatická bacuľka, a hoci si Christina žiadne problémy s hmotnosťou nepripúšťa, fotografie hovoria za všetko. Zmenila sa nielen jej postava, ale aj črty tváre. Jej líčka pripomínajú veľké jablká a oči akoby sa jej, naopak, zmenšili. Či je to zmena k lepšiemu, posúďte sami!

Christina sa do Brazílie vybrala nielen za potešením, ale aj za prácou. Po vzore ostatných hviezdičiek sa aj ona rozhodla začať s navrhovaním oblečenia. „Vždy som v móde rada riskovala a mám svoj vlastný štýl... Do tejto kolekcie som vniesla ženskú stránku mojej osobnosti,“ prezradila. Jej modely pripravené špeciálne pre brazílsky trh budú vyrábané a predávané v spolupráci so spoločnosťou C&A. Speváčka by mala pre svoju líniu natočiť v apríli aj reklamu. Uvidíme, či sa dovtedy ešte viac rozkysne, alebo sa jej, naopak, podarí pár kíl zhodiť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu