Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Zakázaná reklama: Modelky robili obscénnosti so zeleninou!

Modelky v reklame Zobraziť galériu (9)
Modelky v reklame

LOS ANGELES – Predstavivosti sa medze nekladú! Spoločnosť na ochranu zvierat PETA sa opäť postarala o poriadny rozruch. Zverejnila totiž zábery zobrazujúce erotické hrátky modeliek so zeleninou. A to, čo tieto kočky predviedli veru ozaj stojí za to!

Uhorka, brokolica či paprika! Zo zeleniny sa v rukách tej správnej ženy môže stať doslova erotická pomôcka. A dámy, ktoré prišli na kasting do reklamy pre spoločnosť PETA, to veru naozaj roztočili. Zeleninu olizovali, hladkali či dokonca sa ňou bili po zadočku. Skrátka a dobre, ich hrátky boli poriadne divoké!

Svojho nápadu sa PETA len tak nevzdá! S myšlienkou predviesť mužom zeleninu ako niečo sexi prišla PETA minulý rok a reklamu plánovala odprezentovať počas Super Bowlu. Televízia NBC však nebola ochotná riskovať prípadné problémy a spot odmietla – aj napriek tomu, že za odvysielanie mala dostať 3 milióny dolárov. Dnes sa k tejto reklame PETA vrátila a zverejnila zábery dievčat, ktoré prišli na kamerovú skúšku.

„Vyberte si zeleninu a ukážte nám, ako veľmi ju milujete,“ znelo zadanie úlohy. A dievčatá sa jej zhostili naozaj presvedčivo. Hrátky s uhorkou či inou zeleninou podlhovastých tvarov nie je veľmi ťažké si predstaviť. S paradajkami či brokolicou je to však o niečo ťažšie. Modelky však túto výzvu zvládli na jednotku – aj keď v niektorých prípadoch je výsledok skôr trochu smiešny ako erotický. Posúďte sami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu