Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Varovanie pre Rihannu a Christinu: Tej erotiky bolo priveľa!

Rihanna a Christina Aguilera pobúrili šťavnatými vystúpeniami Zobraziť galériu (3)
Rihanna a Christina Aguilera pobúrili šťavnatými vystúpeniami

LONDÝN – Britská verejnosť sa búri! Príčinou celého rozruchu nie je nik iný ako speváčky Rihanna (22) a Christina Aguilera (30), ktoré vystupovali v šou X Factor. Ich eroticky ladené vystúpenia pohoršili množstvo ľudí a dozornému orgánu chodia tisícky sťažností. Klepnú speváčkam po prstoch?

Rihanna v podprsenke a nohavičkách, Christina ako prostitútka! Tak vyzerali dve vystúpenia, ktoré spôsobili vo Veľkej Británii pohoršenie. Najmä blondínka svojím oblečením, pohybmi ako aj tancom svojho komparzu poriadne podráždila divákov – a v prvom rade matky, ktoré sedeli pred televíznymi obrazovkami spolu so svojimi ratolesťami. Takýto pohľad do nevestinca totiž zrejme nebolo tým, čo by od rodinnej zábavy očakávali!

Pre deti to nebolo! V poslednom čase sa neraz zdá, že kariéra mnohých speváčok je priamo úmerná množstvu nahej pokožky, ktoré sú ochotné ukázať. A práve Rihanna aj Christina sú v tomto ohľade žiarivými príkladmi. Veď kedy sa naposledy zaobišli bez odhaľujúceho outfitu a vyzývavých pohybov?!

Množstvu obyvateľov Británie neboli ich vystúpenia s erotickým nádychom po chuti a neváhali svoj názor dať poriadne najavo. Dozornému orgánu Ofcom tak neostáva nič iné, len čísla speváčok pozorne posúdiť. Chybu však nespravili len ony, ale aj samotná televízia. Ich vystúpenie totiž naplánovala na čas, v ktorom sa nemôže vysielať program určený dospelým divákom. Nuž, asi sa nesprávne predpokladalo, že na speve nemôže byť nič nevhodné!









Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu