Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pribratá Aguilera: Silné stehná a legíny zarezané v rozkroku!

Christina Aguilera opäť ukázala aj to, čo nechcela Zobraziť galériu (7)
Christina Aguilera opäť ukázala aj to, čo nechcela

LOS ANGELES – Chcela byť za sexi cicu! Ako to však v prípade krások s kilami navyše býva, nie vždy odhadnú tú správnu mieru. A presne to sa prihodilo americkej speváčke Christine Aguilere (30). Obtiahnuté legíny jej poriadne zdeformovali postavu... A zarezali sa jej do intímnych partií!

Už nemá dvadsať ani postavičku ako lusk! V prípade známej blondínky však smutným faktom zostáva, že sa jej nedarí prispôsobiť svojmu veku a plnšej figúre štýl obliekania. Naposledy si s priateľom Mattom Rutlerom vyrazila do mesta síce s ležérnym imidžom, no dojem, aký zanechala, veľmi lichotivý nebol. Christina, narobila si si poriadnu hanbu!

Čižmy pod kolená, bunda s maskáčovým vzorom a páperová vestička – žeby sexi vojačka na love? S takými legínami zrejme nie! Obtiahnutý kus odevu totiž hviezdičke nielenže zvýraznil pribraté stehná a nohy do tvaru „O“, ale navyše upriamil pozornosť tam, kde to celebrity príliš rady nemajú... Rovno do medzinožia!

Aj keď sa Christina stále oblieka ako o desať rokov mladšie kolegyne, sama priznala, že do tohto veku by sa už vrátiť nechcela. Ako čerstvá tridsiatnička je vraj konečne zrelá a skúsená: „V tomto biznise sa ľudia desia veku, no ja nosím svoje rany ako niečo, na čo som hrdá. Naučíte sa o sebe o toľko viac... Teraz si už neviem predstaviť, že by som mala znova 20. Naozaj by som to nechcela, úprimne, prechádzať si tými bolesťami dozrievania.“ Ešte tak dozrieť v oblasti módy a budeš priam dokonalá, Christina!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu