Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cmorik je už milionár!

Peter Cmorik Zobraziť galériu (16)
Peter Cmorik

BRATISLAVA – Víťaz druhej série najväčšej speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar 25-ročný Peter Cmorik by pokojne mohol napísať knihu Ako sa stať milionárom za pol roka! Po aprílovom finále je po speváckom talente z Veľkého Krtíša veľký dopyt a Peter si teraz vychutnáva nielen slávu, ale i peniaze. Ktorý z jeho superstarovských kolegov rovnako úspešne vhupol do slovenského šoubiznisu? A akým honorárom vyvažujú mladí speváci svoj talent?

Podľa zistení Nového Času berie druhá slovenská superstar za jedno vystúpenie asi 100-tisíc korún! Cmorik však zásadne spieva so živou kapelou, ktorej musí časť z tejto sumy vyčleniť. Od skončenia televíznej súťaže odohral približne dvadsať koncertov, stal sa tvárou známej automobilovej značky, aj kampane na podporu pitia mlieka. Všetky tieto aktivity mu vyniesli slušný balík - viac než dva milióny!

Miro Tomaškovič z agentúry Background promotion, ktorá spevákov so SuperStar zastupuje, potvrdzuje, že najviac sa darí víťazovi: „Najväčší záujem je prirodzene o Peťa Cmorika, ktorý vystupuje so živou kapelou. Ale atraktívna je aj dvojica Ivan Štroffek a Barbora Balúchová, ktorých si často žiadajú na spoločné vystúpenia.“ Balúchová a Štroffek si za vystúpenie pýtajú rovnakú sumu - 50-tisíc za koncert.

„Príjmy finalistov sa nedajú presne vyrátať, keďže cena nie je jednoznačne stanovená. Bežne sa nám stáva, že sa na podujatí zúčastnia bez nároku na honorár,“ tvrdí Tomaškovič. Krátko po skončení televíznej šou sa kompletná jedenástka finalistov speváckej súťaže vybrala na Supertour. Za sériu deviatich koncertov v rámci šnúry zinkasoval každý z účastníkov po 10-tisíc za koncert. Spolu teda zarobili za necelé dva týždne 90 tisícok.

A kto je na tom s ponukami na vystúpenie najhoršie? „Lenka Kvaková, ktorá momentálne uprednostňuje materské povinnosti a druhý extrém je Matej Koreň. Ten sa učí na maturity, ale potom sa mieni do slovenského šoubiznisu vrátiť,“ dodáva Tomaškovič.
PORADIE NAJŽIADANEJŠÍCH
1. Peter Cmorik
2. Ivan Štroffek
3. Barbora Balúchová
4. Mária Bundová
5. Martin Krausz
6. Peter Bažík
7. Richard Vida
8. Petra Kepeňová
9. Jakub Petraník
10. Matej Koreň
11. Lenka Kvaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu