Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Stano Dančiak: Nevidím kvôli Izákovi

Stano Dančiak Zobraziť galériu (2)
Stano Dančiak

BRATISLAVA - Deväť mesiacov nevidel svet ostro! Presne toľko času totiž uplynulo od prvej operácie očí slovenského herca Stana Dančiaka (64). V auguste minulého roku mu v pravom oku praskla cieva a on sa dostal do rúk skutočného profesionála - profesora Milana Izáka, primára očného oddelenia Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici. No hercov zrak sa nezlepšil a Dančiak dnes vyhlasuje, že s týmto lekárom už nechce mať nikdy nič spoločné. Prečo?

„Po prvej operácii prišiel doktor Izák na vizitu a povedal: - Ježišmária, a sme tam, kde sme boli včera, - znova mi totiž praskla cieva a doktor povedal, že ma musia reoperovať. Až neskôr som sa dozvedel, že mi tam nedali silikónový olej, ktorý tam mal byť. Kto ma teda operoval?“ kladie si rečnícku otázku Dančiak, ktorý má dodnes podozrenie, že zákrok nevykonal profesor Izák, ale niekto iný.

 
Stano Dančiak: Nevidím kvôli
Zobraziť galériu (2)
Ani ďalšia operácia, ktorú už určite vykonával primár Milan Izák, však nedopadla dobre. „Profesor Strmeň mi povedal, že sietnica mi ťahá doľava. To znamená, že aj druhá operácia bola odoperovaná zle,“ tlmočí slová svojho očného lekára herec, ktorý už takmer vôbec nevidí. Na rad teda prišli ďalšie dva zásahy, ale zlepšenie stále nenastalo. Môže za to naozaj profesor Izák? „Pán Dančiak prišiel do nemocnice vo veľmi zlom stave. Urobil som pre zlepšenie jeho zraku maximum a odoperoval som najlepšie, ako som vedel obidve operácie. Mám na to aj dôkazy,“ uzatvára profesor Izák.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu