Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

VyVoleného Erika čaká koncom marca súd

Erika dostihla spravodlivosť po štyroch rokoch. Zobraziť galériu (8)
Erika dostihla spravodlivosť po štyroch rokoch.

BRATISLAVA - Zženštený finalista reality show VyVolení Erik Hilár Lakatošovie (33) si pred štyrmi rokmi poriadne zavaril, no minulosti neunikol. Tá ho dostihla aj vo vile VyVolených a Svidníčana už o niekoľko dní čaká v Čechách súdne pojednávanie, z ktorého ho zrejme odvedú rovno za mreže...

Pred pár týždňami do vily VyVolených zavítala polícia a priniesla Erikovi predvolanie na súdne pojednávanie v Prahe. Finalista sa do dnešného dňa domnieva, že sa bude týkať napadnutia prostitútky, ktorého sa pred štyrmi rokmi dopustil v jednom pražskom bare. No zrejme si nepamätá, že má na svedomí aj iné nezákonné výčiny - ako napríklad krádež. Práve za tú Erika odsúdili české súdy na verejnoprospešné práce. Tie však kontroverzný Svidníčan ignoroval a teraz mu hrozí za každé dve neodpracované hodiny týchto prác deň väzenia. Maximálna dĺžka náhradného trestu tak môže byť až štyristo hodín, čo by pre Erika znamenalo až dvesto dní natvrdo.

Otázne však zostáva, či na toto súdne pojednávanie do Prahy vôbec pôjde. „Keď sa tam Erik nedostaví, môže sa ospravedlniť s uvedením dôvodu. Ak sa však stane, že sa nedostaví a ani neospravedlní, hrozí mu až 50-tisícová pokuta. Tiež sa však môže stať, že súd mu ospravedlnenie neuzná a požiada Slovenskú republiku o jeho vydanie,“ vysvetlil právnik Peter Ďurček.

Vedenie televízie JOJ v tomto prípade nemôže nič urobiť, no ak to bude nutné, chce finalistu do Prahy dopraviť na vlastné náklady. „V prípade, že sa Erik bude v tom čase ešte nachádzať vo vile VyVolených a rozhodne sa ísť na toto pojednávanie, postaráme sa o jeho odvoz do Prahy a späť v rámci pravidiel hry, ktoré túto možnosť dovoľujú,“ povedala PR manažérka VyVolených Tatiana Diovčošová. Spravodlivosti však donekonečna unikať nemôže a ak sa český súd rozhodne pritvrdiť, možno sa dočkáme aj toho, že Erik bude z vily eskortovaný v putách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu